skip to Main Content

I dag lørdag udtog det engelske cricketforbund det foreløbig VM bruttohold på 30 spillere til VM i Vestindien, der afvikles i marts måned. Truppen skal halveres til 15 mand den 15. februar.

I blandt de 30 navne er Amjad Khan fra Danmark, der har spillet de sidste 6 sæsoner i Kent og netop kvalificeret til at spille for England. Så der er en god chance for at dansk cricket alligevel er med til VM i marts. Amjad skal vise sin kunnen i turen til Bangladesh for at komme i betragtning til den endelige trup og det er der gode chancer for.

Amjad har til BBC udtalt: “Lige siden jeg kom til Kent har det været min ambition at spille for England og dette er et bevis af mine kvalifikationer for at opnå denne ambition. Jeg har arbejdet hårdt denne vinter for at forbedre alle dele af mit spil og håber at det går godt for mig i Kent næste sæson og opnå succes med England”

Han har i England til dato taget 190 gærder med et snit på 32,58

Kendte navne som Darren Gough, Geraint Jones (også fra Kent) og Marcus Trescothick er blevet udeladt til truppen mens nye ansigter foruden Amjad er Ravi Bopora fra Essex, der netop er på vej til Australien som dækning for Kevin Pietersen, der er blevet skadet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top