skip to Main Content

Ole Mortensen blev megen hyldest til del, da han fejrede sit første halve century i KB`s “Granen”, hvor mangen en KB`er har fået sig en munter aften.


To koryfæer på et billede. Mens Ole Mortensen lytter til formand Thomas Kentorps hyldest ses i baggrunden det gamle tennisvidunder Kurt Nielsen med sin hustru Helle, Oles kære moder Inge Sørensen og Line Kathirine Birkmosen.

Oles 50 års reception havde samlet sportslige superstjerner uden for crickets verden som Kurt Nielsen, Danmarks gamle wimbledon-finalist i tennis, Oles egen bror Michael, der har været Danmarks formentlig bedste doublespiller gennem tiderne, Lyngbys Michael Shäfer, “verdensberømt” i fodbold, fodbolddommeren Torben Månsson som mange elskede at hade den gang han bragte Idrætsparken i kog med sine kendelser og Oles personlige skribent, BT`s meget lidt cricket- og meget mere ishockey-journalist Peter Fredberg som tit og ofte ses løbende med Ole i Dyrehaven. Og så var der naturligvis de mangfoldige indefra crickets verden samt Oles moder Inge Sørensen, der må have nogle fantastike gener. Hun har født to sønner, der begge er blevet berømte indenfor sportens verden Ole indenfor cricket og Michael indenfor tennis, hvor han iøvrigt nu er KB`s hovedtræner. Thomas Kentorp hyldede på behørig vis Ole, men først efter Svanholms Søren Nissen havde startet en tvekamp med Peter Hargreaves om hvem, der havde opdaget Ole Mortensen først. Nissen hævdede, at det var ham, fordi han så Ole første gang, da han for 40 år siden dukkede op i båsene på Brøndbyøster Skole. Den havde Hargreaves svært ved at stikke, men han påberåbte sig til forsamlingens jubel, at han havde “opfundet” Ole. Hargreaves fik Granens vægge til at sitre, da han gentog sit glansnummer fra de glade dage, hvor han var rundviser i Tuborg, en helt utrolig basstemme og forsamlingen troede knapt sine egne øjne da Ole til sidst holdt en takketale og måtte standse midt i det hele af bevægelse og hviske en lille tåre bort. Men hvad har han ikke oplevet i løbet af de 40 år i cricket. Mere end de fleste andre i adskillige liv.


Peter Hargreaves indtog scenen og sluttede af med sin bassang, som har chokeret så mange tusinde gæster på Tuborg gennem årene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top