skip to Main Content

I vinterferien blev der holdt cricketlejr for mini- og lilleputter på Mors. 3 nye lilleputspillere fra Fredericia var mødt op sammen med en stor flok lokale lilleputspillere. Erik, Jimmy, Sandie, Jeannett og Pia sørgede for lækker mad under hele lejren. Der blev spillet en masse kampe og lært alt fra drives, pull-shot, sweep, kasteaction og legspinnere. Om aftenen var der Svømmedisco i Jesper Hus til stor glæde for alle. Vi overnattede på madrasser i klubhuset og alle havde en fantastisk lejr.

I uge 8 blev der ligeledes afholdt cricketlejr. Denne gang var det Svanholm som var vært. Der blev gennemgået både leg- og offspinnere og mange forskellige slag samt spillet masser af kampe. Om eftermiddagen var vi i Vestbadet og om aftenen fortsatte cricketkampene i indendørshallen på Svanholm Park. Svendborg deltog også med 3 nye miniputspillere samt deres nye formand Peter Bliksted, som ønskede lidt inspiration til ungdomstræning og forårets rekrutteringsprojekter på skolerne. Næste cricketlejr for mini- og lilleputter afholdes i påsken i Herning, så sæt kryds allerede nu.

Mickey

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top