skip to Main Content

I weekenden satte vi igen indendørs deltagerrekord ved miniputstævnet i Albertslund. 6 forskellige klubber var mødt op (kun 1 afbud), så den planlagte opdeling i midten af hallen måtte ændres, således at 3 kampe kunne spilles samtidigt. Da vi kun havde medbragt et net til at skille hallen i 2, måtte de kreative i gang og hurtigt var der lavet en opdeling af en lang række med bænke, jakker og tasker.

Tilskuerne og spillere, der sad på bænken blev ramt på skift fra begge sider, hvorefter bolden fløj i spil igen. Støjen fra de 3 kampe var enorm og flere forældre måtte flygte ud i forhallen, hvor dagens billede blev fanget af det flotteste gærde i Danmark med en bronzefigur på toppen. Hvis pedellen ser billedet, kan det godt være at vi får en løftet pegefinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top