skip to Main Content
Anders Bülow slår fra sig

Anders Bülow slår fra sig

Den stærke og ambitiøse allrounder i stærk udvikling

Vi har valgt at kåre Skanderborgs åbningsgærdespiller og stabile kaster Anders Bülow til månedens profil. Anders har udviklet sig enormt i denne sæson med flotte og stabile åbninger sammen med Frederik Klokker- de to er vel nok i øjeblikket dansk klubholds bedste åbningspar- der helt sikkert har haft en stor gavnlig indvirkning på Anders Bülows åbningsspil i år.

Anders Bülow har, sammen med Frederik Klokker, næsten i alle Skanderborgs kampe lagt grundlaget for en stor halvleg for klubbens førstehold, og fx har han i juni måned scoret 189 points i 4 halvlege med et gennemsnit på 47,25. Den samlede score i år for Anders er indtil videre 352 points med et snit på 35,20, og som kaster tog han i juni i elitedivisionen 9 gærder for kun 62 points i sine 17 overs med et gennemsnit på 6,8. Selv om han totalt er noget dyrere – 16 gærder for 242 points på 52 overs – har han allerede indskrevet sig som en god allrounder i den bedste danske række.

Han har tidligere spillet på udvalgte DCF-landshold, og sidste år blev han udtaget til 2 udviklingslandskampe mod Tyskland, hvor han gjorde det rigtigt godt med blandt andet at blive bedste kaster i den ene kamp med 3 gærder for 42, og samtidig formåede han at score 32 points. Så det må siges at være en flot debut, han her fik på seniorplan. I øvrigt er det en rigtig god ide, at man fra DCFs side laver disse udviklingskampe, i en tid, hvor der jo ikke spilles så mange udvalgte ungdoms-elitekampe ud over de planerede få turneringer, der spilles i ICC-Europe-regi. Undertegnede er faktisk helt enig med landskampsrekordholderen Carsten Pedersen (116 landskampe), hvor han i sidste årsskrift skriver, at man fremover bliver nødt til at forbedre-maksimere- det internationale U.19-program, ud over de omtalte ICC-turneringer.

Anders Bülow bowler

Anders Bülow bowler

 

I undertegnedes tid som U.19-træner, fik vi faktisk spillet mellem 15-20 kampe for U.19 i løbet af en sæson, hvor vi også til sidst fik overtalt DCF til at vi kunne deltage i pokalturneringen med U.19, så Carsten Pedesen rammer plet i sin omtalte artikel. Hvis vi ikke gør mere for netop denne aldersklasse, så får man også et seniorlandshold derefter på sigt. Tilbage til Anders Bülow, som må have været med inde i bedømmelserne, da det danske landshold blev udtaget til ”Amatør-EM” i Sussex, han har naturligvis tiden for sig, og bliver han ved med at spille som han gør i øjeblikket, kan det ikke vare længe, før han får sin egentlige debut på det danske landshold.

Jørgen Jønsson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top