skip to Main Content

Det nye cricketspil som anvendes til Lilleput B kampe i øst skal hedde “Lyn Cricket”. Forbundet håber at kunne markedsføre Lyn Cricket som en ny hurtig form for cricket overfor nye spillere som har et begrænset kendskab til spillet. Mange har en fordom overfor cricketspillet at det tager lang tid og at der sker for lidt. Målet med det nye navn og det nye spil er at give cricketspillet et mere positivt image som et hurtigt og actionfyldt spil. Forbundet håber at rigtig mange klubber vil tage det nye spil til sig og eksperimenterer med det til træning og stævner.

Reglerne til Lyn Cricket

Der spilles med hård bold og udstyr (Spillet kan også spilles med Windball)

Der spilles på en normal rund cricketbane med en diameter på ca 70 meter.

8 spillere per hold.

Gærdeholdet modtager altid 10 over. Altid med 6 bolde per over.

Point som normalt ved løb og grænseslag

Går der et gærde bliver der trukket 4 point fra gærdeholdets total og en ny gærdespiller kommer ind. Gærdespilleren, som har mistet sit gærde, kommer bag i køen af gærdespillere og kan komme ind igen.

Score en gærdespiller 15 point bliver han trukket og kommer også bag i køen af gærdespillere og kan komme ind igen.

Udenom og No ball giver 1 point og der skal ikke kastes en ny bold (Altid kun 6 bolde per over)

Der spilles med følgende måder at gå ud på: Kastet ud, grebet ud, løbetud, stokket ud og revet ud (Selvmord)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top