skip to Main Content

Hamid Shah god med bold og bat

Hamid Shah god med bold og bat

Det danske hold spiller semifinale mod Holland-Nord i morgen

Det gik både godt og skidt, da det danske landshold spillede deres to puljekampe i den internationale Twenty20-turnering i Holland i dag. Om formiddagen tabte vi til Holland-Syd, hvor Frederik Klokkers tidligere klubkammerat fra Excelsior Myburgh ”klaskede” 61 runs ud på 38 bolde, efter at været tabt på første bold i Cover.

Danmark var først ved gærdet og scorede kun 114 points for 8 på de 20 overs. De to hollandske hold som har en masse landsholdsspillere på holdene, viser i denne turnering, at der er forskel på de to hollandske hold, og så de andre 6 hold, som ikke spiller så meget som de halvprofessionelle hollændere.

”hollænderne kastede bare rutineret og tæt uden de løse bolde, og det er vi jo ikke så vant til herhjemme” siger Frederik Klokker. Kamran Mahmood blev dansk topscorer med 24 points medens Frederik Klokker lavede 21 på 21 bolde.

Holland –Syd passerede vores total i over nummer 16, hvor SJ. Myburgh, som nævnt udførte noget af et festfyrværkeri med 61 points på 38 bolde.

Danmark vandt dagens anden kamp over Belgien, og er dermed i semifinalen

Kampen mod Belgien skulle vindes, hvis det danske hold skulle kvalificere sig til semifinalen, og vi valgte at batte først. Vi scorede 163 for 7 gærder på de 20 overs. Topscorer Frederik Klokker med 35 på 35 bolde, Kamran Mahmood lavede 32 på 23 bolde, og storebror Riswan scorede 25 på 18 bolde, ligesom Hamid Shah lavede en lille hurtig halvleg på 23 på 12 bolde.

Frederik Klokker kender hollandsk cricket

Frederik Klokker kender hollandsk cricket

Det lykkedes kun Belgien at score 85 for alle på 17 overs. Her var Hamid Shah bedste danske kaster med 3 gærder for 18 points. Bashir Shah tog 2 gærder for 17.

Det danske hold skal således spille semifinale i morgen tidlig kl. 9.30 mod det stærke hold fra Nord-Holland, som scorede 257 for 9 på de 20 overs mod et modløst MCC-hold.

Finalen og kampen om 3-4.pladsen spilles kl. 14.30

Danmark må i denne turnering undvære holdets slowbowler Bobby Chawla, der måtte melde fra lige før afgang, med en virussygdom.

 

Jørgen Jønsson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top