skip to Main Content

Myburgh var for god for de danske bowlere

Myburgh var for god for de danske bowlere

Det danske hold blev hårdt presset ved gærdet

Det er den gode gamle historie, når et dansk gærdehold rigtigt bliver presset, og lidt uvant kommer ud for en lidt tættere og bedre kastning end vanligt, så forfalder man for meget til at satse på de forkerte bolde. Nok taler vi om Twenty20-cricket, men der skal også være tid og plads til at kunne overleve på de lidt bedre bolde, uden at blive for aggressiv. Denne lille ”lektie”, er hvad undertegnede fik ud af en af spillernes ærlige beretning, om kampen udfald.

Vi scorede kun 108 points på de 20 overs, og det er som bekendt ikke nok selv i en Twenty20-kamp. Meldinger – Scoreboard brød ned på et tidpunkt- siger at Aftab Ahmed scorede hurtige 22, og Michael Pedersen, Taha Ahmed og Rizwan Mahmood lavede alle 3 15-17 points hver.

På forhånd vidste man, at den hårdtslående S.J. Myburgh ikke måtte komme i gang, men når han samtidig bliver hjulpet med et par drops, så rækker en lille total som 108 ikke ret langt. Myburgh scorede da også 80 not-out, og var klart turneringens bedste gærdespiller. Holland-Syd passerede den dansk total for tabet af kun 1 gærde, som blev taget af Bashir Shah. Skal man finde et lyspunkt, må det være, at Casper Rubin fra Esbjerg, som fik chancen som kaster, administrerede sine 3 overs fremragende, der blev således kun scoret 8 points på hans bolde.

De to nederlag til Holland-Syd – eller skal vi kalde det til S.J. Myurgh – fjerner dog ikke den gode og værdifulde test, som det danske hold opnåede her, inden det for alvor går løs med vores forsvar af ”Amatør-EM” fra 2011.

Jørgen Jønsson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top