skip to Main Content

Køge bliver dobbelt sjællandsmester med hold i både a- og b- rækken   

Køge jubler efter sejr

I A-rækken var der mange spændende kampe og efter de indledende runder lå AB, Køge og Svanholm helt lige. Man skulle derefter ud i kastekonkurrence med 2 kast til hver af de 6 spillere. Efter de første 6 kast på hvert hold, var der ingen spillere som havde ramt gærdet, men i anden omgang fik AB ramt og satte derefter pres på de 2 andre hold. Svanholm var tæt på to gange, men ramte ikke. Køge havde heller ikke ramt, da sidste spiller skulle kaste, men da Joakim ramte på sidste kast fik han sikret sit hold yderligere en kasterunde. Da AB heller ikke ramte på de næste 6 kast, skulle Køge bare ramme en enkelt gang for at blive mestre. I næstsidste kast røg bolden gennem kanga-gærdepindene, hvor man skulle have haft replay for at se overliggeren flyttet sig. Spillerne var dog ikke i tvivl og jublede alle højlydt. Desværre havde stævnelederen glemt at hente medaljerne, da han var blevet rigtig dårlig, hvorfor medaljerne bliver eftersendt.

Slutstillingen:

A-rækken

Køge 4 point (guld)
AB 4 point (sølv)
Svanholm 4 point (bronze)
Glostrup 0 point

B-rækken

Køge 4 point (guld)
Svanholm 2 point (deler sølvmedaljerne)
Albertslund 2 point

Mickey Lund

Back To Top