skip to Main Content

Kenayerne fik vist deres styrke

Det var svært, at forstå at det unge kenyanske mandskab har skuffet i den grad, da man på Svanholm Park i deres afskedskamp så dem folde sig ud mod et dansk U-23 hold, ganske vist blottet for flere af de bedste. Kenyanerne vandt med 22 overe i overskud og og en spiller som Tanray Mishra viste et omfattende repertoire, bl.a. da han hamrede 18 points ud i en over, hvilket var begyndelsen til enden for de danske forhåbninger.
Det danske hold startede og Zishan Shah virkede særdeles overbevisende og holdt sammen på halvlegen med 75. Anders Leiberg 20 og Rizwan Mahmood 19, men fra nr. 5 og nedefter var danskerne helt uden tilstrækkelig teknik til at spille de kenyanske spinnere. 2/71 og 3/103 på 22 overe vældig pænt, 5/145 på 33 overe acceptabelt. Alle ude for 159 på 43 overe aldeles uacceptabelt, ikke mindst da spillernes manglende benarbejde dokumenterede, at det vil blive det samme næste gang, de møder en anstændig spinner på en græspitch. Jadavi Bhimi bedst af kenyanerne med 3 for 30.

Kenyanerne havde også begrænset bredde over holdet, men det var dog flere, der kunne gøre sig. Åbningsgærdet Timothy Mwange (21) og Alex Auna (33) skiltes ved 55, et mindre sammenbrud indtraf og 5 var ude for 74. Tanmay Mishra (72x) hamrede sig igennem den danske kastning og kenyanerne passerede for 5 efter 28 overe.

Aftab Ahmed Glostrup med 3 for 30 og Rocky Chawla (2 for 45 på 10) var de eneste kastere, som kunne gå fra seancen med oprejst pande. Men man må også medgive holdet, at UK ganske enkelt formentlig ikke havde emner til forsynet det med emner til at komme igennem kampen med kravet om fem kastere fra den bedre ende. Konklusion: et dansk U-23 hold uden bredde i de fleste af spillets aspekter mod et kenyansk A-hold, der var bedre end det har vist hidtil.

Back To Top