skip to Main Content

KENYA A LØBER I ET NEDERLAG I DERES ANDEN KAMP

I dag i Esbjerg spillede Kenya A deres anden kamp da programmets oprindelig kamp mod Skanderborg er blevet aflyst med 2 dages varsel. I går uden webmasteren var klar over det spillede Kenya A mod Aalborg, hvor Kenya vandt med ca 100 points. Detaljer følger når tallene foreligger.

Kampen i Esbjerg, der var aftalt til 40 overs, startede kl. 12 og til dels blev spillet i fin regnvejr. Kenya var ved gærdet først og lavede 162 for alle på 36 overs. malhar lalje var topscorer med 76 på 73 Bolde med A Buddia på 21 som næst bedst. Kim Jensen tog 2 gærder for 36.

Esbjerg svarede igen med 165 for 8 på 36 overs. Det skyldtes først og fremmest Hamad Zaman med 57 not not der til sidst fandt en makker i Jens Mikkelsen med 27 not out.

Kenya spiller næste gang i Herning på onsdag.

Back To Top