skip to Main Content

Pointsorgie i svanholm

Københavns Idrætsanlæg kunne ikke finde ud af om de ville åbne Kløvermarkens Idrætsanlæg til Nørrebros hjemmekamp mod Svanholm, så den blev flyttet til Svanholm Park. Alle idrætsudøvere uden for Københavns Kommune skal bare tænke på hvad idrætsudøvere i Københavns udsættes for af administrative defekter, manglende vedligeholdelse og ligegyldighed og prise sig lykkelige over, at de dyrker deres idræt alle andre steder. Det er da også lykkedes at få Københavns Kommune til stort set ikke at have en idrætsudøver af hæderlig international klasse, der benytter de kommunale anlæg.

Nåh tilbage til kampen. Svanholm Park var totalt afsvedet i outfielden, men besynderligt nok alligevel nærmest langsom, pitchen var gennemvandet og særdeles fredelig for ikke at sige nærmest kedelig og gav ikke hjælp til kasterne, så det blev et pointorgie med Svanholm som dem, der scorede 102 mere end modstanderne.
Det var nu ikke fordi kampen var uden spændingsmoment, idet Nørrebro efter at have fået sin top ryddet af Søren Vestergård (5 ude for 26) havde en 7 gærdestand mellem Asef Javed (89) og Imran Khan (31), der bragte Nørrebro fra 64 til 154 i et tempo, så det begyndte at ligne noget, men John Kedeys offspinnere gjorde tricket for hjemmeholdet og han endte med at tage de sidste 4 gærder (for 8) på 3,3 overe og Nørrebro ude for 169 på 39 overe.
Forinden havde Svanholm gjorde Nørrebro møre i den drønende varme ved at score 271/7 med de fem første gærdespillere i pæne scorer. Nørrebros normale anfører og offspinner havde karantæne efter udvandringen i Esbjerg og kasteangrebet var ikke præget af den store afveksling. Mediumkasterne bowlede bolden dernedad uden hjælp fra pitchen og det passede Svanholm godt. Det er nemmere at hjælpe bolden mod grænsen ved hjælp af boldens fart fra en mediumkaster end fra en spinner, som Svanholm brugte flere af.

I Ålborg så de endnu værre ud for hjemmeholdet end det sluttede med. Morten Hedegård havde stort set ryddet hele hjemmeholdet (6/15) og 9 mand var ude for 21. Søren Klitgård og 11 manden bragte dog holdet på 59.
Forinden havde Skanderborg ikke imponeret ved at lave 134 – og også her var et Morten Hedegård, der desværre for holdet kun er en gæstespiller, der toppede med 29. N.P. Kopperholdt – præcis og med kængde som altid 5 for 20.

I 1. division prøvede vi at få en forklaring fra Albertslunds Umair Butt om, hvorfor Albertslund ryddede topholdet AB for stort set ikke noget (79), men det gode DCF-bestyrelsesmedlem kunne ikke give megen af en teknisk forklaring. Så måske skyldtes AB`s deroute slet ikke, at Albertslund havde lagt en plan. Han mente dog, at AB stort set havde alle sine tropper hjemme og endda var heldige med ikke at få langt færre end de 79 points, idet Albertslund missede 6 gedigne chancer af forskellig karakter. Men kendsgerningen skal vi melde her:
Albertslund vandt med 6 stående gærde og AB tabte for første gang i år.

KB II havde visit af Ole Mortensen på sit hold, men det var nu ikke ham, der ryddede Køge, der var en S. Munir med 5 gærder. KB II havde også gæsteoptræden af Yassir Iqbal (60) og sammen med Imran Khan scorede han stort set alle KB`s points.
KB 144

Back To Top