skip to Main Content

SVANHOLM HOLDER VED MEN KUN MED ET HÅRBREDDE

I Skanderborg fik vi en spændende kamp at se mellem to hold der begge var ramt af afbud. Skanderborg var uden Morten Kristensen, Jesper Hansen og Morten Hedegaard, mens Svanholm måtte undvære Mohammad Siddiq og Mickey Lund, der begge trækker med skader. Situation blev forværret da Glen Larsen kun kunne kaste en bold før han udgik og ikke kan spille i morgen i Ålborg. Så Svanholm har kæmpet med at skaffe en ekstra spiller til søndagens kamp.


Zishan Shah har fået en til at stige overfor Rizwan Mahmood

Skanderborg gik til gærdet først og brugte samme gærdeorden som mod Nørrebro. Rizwan Mahmood er ved at blive Skanderborgs bedste aktiv på gærdesiden da han i dag også satte sig præg på halvlegen med 55 og bar gærdesiden et stykke hen ad vejen. De første fem gærdespillere postede 130 points mens Thorsens og Vitten lagde 30 points oven i indtil Svanholm fjernede halen ved Søren Vestergaard men det var Rocky Chawlas kastning der gjorde det største skade med 4 for 28 da opspringet var nogen gange uregelmæssigt. Skanderborg endte med 170 points på en tung bane, der dog var blevet klippet i fredags (modsat sidste uge).


Thomas Hansen kom til kort over for Thomas Dam Nielsen

Skanderborg fik en god start i marken da Zishan Shah løb sig selv ud uden at score. Bobby Chawla og John Keady fik totalen op på 33 indtil Keady faldt til Andy Lamberts leftarm inswinger. BObby Chawla fortsatte det gode arbejde, først med Anders Leiberg indtil han blev grebet og derefter med Max Overgaard. Bobby blev fanget ben for på Thorsens kastning så Max måtte finde en ny partner. Hverken Thomas Hansen, Søren vestergaard eller Allan From blev længe da Skanderborgs Thomas Dam Nielsen fik succes med sin leftarm spinnere. Det blev Thomas Vestergaard, der sammen med Max løftede Svanholm fra 110 til tættere på Skanderborgs total. De manglede kun 10 points på at vinde da Max mistimede et pull shot. Rocky Chawla blev ikke længe, da han blev kastet ud af Thomas Nielsen. Derfor måtte Glen komme ind med en løber. Han glancede det første bold til fire fra Thomas Nielsen og da det blev løbet to på en udenom var kampen forbi.


Spændingen steg da Thomas Nielsen kastede Rocky Chawla

KB`s Mohammed Faorooq havde en forgyldt dag i Esbjerg, blev tabt på tre gedigne gribechancer (den første ved 28) lavede 79 og tog 3 gærder.
Det var godt nok til at KB vandt med 48 points, men det var sandelig ikke uden forudgående besværligheder. Peer Jensen (3/16) og Henrik Øre (5/22) var ifølge KB`erne helt uspillelige på denne formentlig fugtige esbjerg-pitch, der har krævet sine ofre gennem tiden. KB havde sine 6 første mand ude for 36 og 7 for 50. Men så var dynamitten gået af kastningen og formentlig også af pitchen. KB`s gærdeside er bred og rækefølgen formentlig ikke af den store betydning, så Mohammed Farooq – især sammen med Rizwan Tabassum – fik hævet totalen betragteligt.

Så Esbjergs mål hed 163 og da gærderne faldt løbende, bortset fra den første over, der producerede 10, endte totalen på 115 – det var altså KB`s “hale”, der vandt denne kamp

I Herning scorede Hernings kenyaner Amit Bhudia 131 not out (det var da da vist sæsonens højeste i hvert fald i de to øverste rækker) og førte an i Hernings 265/5 i 45 overes kampen.Albertslund med Umair Butt (45) i spidsen var konkurrencedygtige, men endte dog kun på 224
Herning er nu stort set hjemme i elitedivisionen igen. Holdet kan tåle at tabe den sidste kamp til Ishøj, bare de ikke mister for mange gærder, da Herning har en bedre koefficient end AB


Max Overgaard scorer en fire’er på Thorsens kastning

Video 1 – Thomas Nielsen run out
Video 2 – Andy Lambert caught
Video 3 – Glen Larsens eneste bold
Video 4 – Carsten Pedersen caught
Video 5 – Rizwan mahmood stumped
Video 6 – Lars Thorsen run out
Video 7 – John Simonsen lbw
Video 8 -Søren kirk caught
Video 9 – Martin Vitten bowled
Video 10 – Thomas D Nielsen bowled

Resultater Elitedivision

Skanderborg v Svanholm (0-2) Svanholm vandt med et gærde.
Skanderborg 170 all out (45 overs, Rizwan Mahmood 55, Andy Lambert 22, Søren Vestergaard 8-1-13-3, Rocky Chawla 6-0-28-4,)
Svanholm 171 for 9 (45 overs, Max Overgaard 49, Bobby Chawla 48, Th. Vestergaard 24*, Thomas Dam Nielsen 9-0-37-3,)

Esbjerg – KB (0-2) KB vandt med 48 points
KB 163 (Mohammed Farooq 79, Rizwan Tabassum 25, Henrik Øre 5/22, Peer Jensen 3/16)
Esbjerg 116 (Junaid Akhtar 27, Saqib Tasneem 3/19, M. Farooq 3/39)

1. division

Herning – Albertslund (2-0). Herning vandt med 41 points.
Herning 265/5 (Amit Bhudia 131x, Jacob Larsen 50, Mogens Christiansen 32).
Albertslund 224/9 (Umair Butt 45x, Zayyad Bin Saeed 29, Thony Hadersland 3/11)

Back To Top