skip to Main Content

MINIPUTSTÆVNET I HOLSTEBRO

HOLSTEBRO VAR GOD AT GÆSTE !

Lige hjemkommen fra miniputteturen til Holstebro, og jeg skriver dette, mens turen er i frisk erindring.

Først og fremmest en stor tak til Jens Nikolaisen og Klaus Steensen for det flotte leder- og værtsskab på denne dag, hvor Holstebro havde samlet 8 spillere, og vi kom med 18 spillere.
En særlig tak til familien Steensen, der sørgede for en glimrende frokost.

Der blev spillet cricket til langt hen på eftermiddagen og Holstebro havde lavet to glimrende særskilte baner med græspitche. Baneopstillingen betød, at spillet kom til at ligne rigtig cricket lidt mere end, når man spiller på samme pitch med en adskillelse på midten.

En sådan dag, hvor især de helt unge NCCere boltrede sig, så man rigtig betydningen af Sandie og Jeanetts sociale forståelse for spillet og deres omsorg for de små. De to store piger arbejder fortræffeligt for klublivet, og NCC må se, om man kan få jer sendt af sted på en crickettur, hvor I kan spille med og mod jævnaldrende, men en stor tak for jeres flotte arbejde på denne solskinsdag i Holstebro, hvor NCC fik mange sejre.
Sejre er vi endnu ikke vante til, men det skal vi nok blive, ligesom vi skal øve os i at være flinke overfor modstanderne og undlade at blive lidt for vigtige !

Spillernes fremgang er nu meget markant, men husk, at når vi spiller lilleputtecricket kan modstanderne have et par meget dygtige

Back To Top