skip to Main Content

SVANHOLMS LILLEPUTTURNERING

Skal dansk cricket starte 1. april ?? Vejret “tvang” turnering udendørs Nej det er ikke nogen aprilsnar. Under perfekte vejrmæssige forhold og på nærmeste perfekte baner startede udendørssæsonen d. 1. april i år med en turnering med 8 lilleputhold Det er ifølge helt ubekræftede forlydender Bjørn Lomborg, der er skyld i klimaforandringerne, og mange vil nok mene, at han skal have taget sine mange tilskud fra regeringen fra sig af den grund, men kan vi fremover spille cricket udendørs længere, så var det jo ikke nogen ilde ting og så kan han passende blive passiv medlem af DCF som tak. Svanholms traditionelle lilleputstævne startede lørdag indendørs, men vejret var således, at det var urimeligt at opholde sig bag vægge. Så søndag gik holdene udendørs og spillerne havde en dejlig dag på Svanholm Park

Som det vil ses på billedet var tre kampe i gang samtidig


På det andet ses Saif Yaqoob udføre et nydeligt slag.

Samtlige deltagere, der var med i finalerne ses dernæst og endelig Svanholms vindere.

Stående fra venstre Mads Henriksen (søn af ex landsholdsanføreren Søren Henriksen), Sonnich Tacker, Sikander Yousaf, Toke Larsen. Knælende. Khiser Javeed, Matti Malik og Saif Yaqoob

Back To Top