skip to Main Content

AB`s flotte start

Forgæves century fra Hauke Müller

Mange har givet udtryk for bekymringer for AB`s skæbne i elitedivisionen. Det er der imidlertid ingen grund til. AB vandt en mindeværdig kvalifikationskamp sidste år på sidste bold over et stærkt Skanderborg-hold og udgør en solid sammentømret gruppe, der oven i købet er forstærket i løbet af vinteren.
Men først til årets første AB-kamp – besøget af Husum på egen bane, der således igen efter mange år lagde græs til cricket i den bedste række. Men man må nok sige, at det er et AB-hold nærmest ukendeligt fra hvad der rykkede ned første gang i 1992 og i en kort etårig visit i 1995. AB har været langt nede og runde – så langt, så ingen nok havde tiltro til, at et dansk mesterskab fra 1954 skulle blive klubbens eneste – og så langt nede, at man frygtede for klubbens skæbne.
Men en enkelt spiller i disse år nemlig fyren, der sidste år hed Thomas Louie Murad, og som nu atter hedder Kanaja til efternavn har aldrig givet op og været en samlende figur. Han kan med særlig tilfredshed notere sig et AB-hold i den bedste række, der også vandt sin åbningskamp over Husum med 277 – 185. Kanaja har iøvrigt modtaget meddelelsen om, at det nu atter koster en større sum at skifte navn med nogen bekymring. Han har gjort det til en livssdtil at skifte navn og har heddet så meget forskelligt, at crickethistorikerne vil have svært ved at lave en livstidsscore for ham.
Det var AB`s to spinnere Bilal Khan (4/35) og Bashir Shah (2/36), der gjorde skaden. Husum havde naturligvis gjort det mere eller mindre umuligt for sig selv ved under en markseance, at præstere en kastning, der var klart under den standard, der kan overleve i den bedste række.
3 AB-spillere over 40 med Nasir Malik som bedste med 58 og Bashir Shah (sikke en dag han havde) som næstbedst med 56.
Men selv 277 er ikke nogen uopnåelig score på AB`s bane med de korte grænser fremover for et husum-hold i sidste års opstilling. Men Lejf Slebsager og Lars Hedegård er forsvundet og Husum er tynd i den lange ende. Hauke Müller skabte aldeles farlige situationer for de parkerede biler med sine seksere og hældte tillige en sekser op på AB-hallens tag, men hans 112 var en solopræstation og ingen kunne holde ham inde.
AB har fået tilgang af Bilal Khan fra Glostrup og det er ikke til at forstå, at Glostrup har ladet denne lovende spinner smutte. Desuden har AB fået keeperen Sameer Mansoor fra Svanholm.
Men kort sagt – ingen hold får det nemt mod AB, mens Husum får det svært

1. division

Her var der tidlig hjemgang i Albertslund. Knap halvdelen af overne og Albertslund havde vundet med 6 gærder efter at have ryddet et Svanholm II-hold uden “de gamle stjerner” for 94. Khuram Hayat havde fornøjelsen af at molestrere sine gamle holdkammerater med 5/29. Albertslund stod ikke og fedtede i det og brugte 18 overe til at passere

Lige så spændningsforladt var det i Køge, hvor Ishøj ofrede 6 gærder for at passere hjemmeholdet, der har fået yderlige problemer ved at spinneren Rasmus Nielsen er gået til Glostrup. Nicolai Christensen – engang i Slagelse – holdt sammen på Køges gærdeside med 48

Fredericia vendte tilbage til 1. division med en hæderlig score på 163 ude mod KB II, men man kan have på fornemmelsen at klubben har svært ved at producere det fornødne antal kastere. Ihvert fald var der 7-KB spillere ude for 49, men de juniorspillere, der er angivet i resultatlisten battede alligevel en KB-sejr hjem på 2 stående gærder. Sajjad Anwar hos KB bowlede 10 overe (4/19) med 5 maidens. Som en gammel kender af Steen Østergårds gærdespil gætter vi på – uden at vide det – at han har stået i den ene ende !!! Ret os, hvis vi er galt på den.


Dagens kamp KBII-Fredericia (Injam Kokhar)

Resultaterne

Elitedivsionen

AB-Husum (2-0) AB vandt med 95 points. AB 277/9 (Nasir Malik 58, Bashir Shah 56, Ata Ulla 49, Tausif ASdnan 26, Finn Kleissl 3/53). Husum 185 (Hauke Møller 112, Bilal Khan 4/35)

1. division
Albertslund – Svanholm II (2-0). Albertslund vandt med 6 gærder. Svanholm II 94 (Khuram Hayat 5/29, M. Atif 3/16). Albertslund 95/4 (Khuram Mirza 32, Sair Anjum 3/44) Scorecard Infosport

Køge – Ishøj (0-2). Ishøj vandt med 4 gærder. Køge 118 (Nicolai Christensen 48, Quamar Uz Zaman 4/52). Ishøj 119/6 (Quamar Uz Zaman 34, Jørgen Nielsen 3/30).

KB II – Fredericia (2-0). KB II vandt med 2 gærder. Fredericia 163 (Sri Arumugan 35, Steen Østergår 34, Martin Eskildsen 25, Sajjad Anwar 4/17, Zouaresh 4/31). KB 164/8 Nasis Shah 46, Affan Mushtaq 37x)

Back To Top