skip to Main Content

SPILLET TRODS REGN

Med en weekend med lutter 1 divisions kampe lykkedes det ikke at få nogen spillet om lørdagen mens det lykkedes at gennemføre kampene her om søndagen trods regn i Jylland.

Forskellen mellem top og bund i 1 division blev endnu en gnag udstillet da Skanderborg uden det store besvær vandt over AB i den ene kamp mens Albertslund tog sig kærligt af KB II. Turnering er lagt således at de to førende hold først møder hinanden i august. Søndagens 3 kamp var slaget om bunden mellem Fredericia og Køge.som endte i spænding, hvor man først blev færdig ved 19.30 tiden efter masser af regnvejr.Det blev til 2 x 35 overs. 103 til Fredericia. Køge passerede i sidste over med en sekser fra Jan Rasmussen, der blev dagens helt for Køge (36x og 4/18). Fredericia er hermed isoleret i bunden, mens Køge kom væk fra nedrykningspladserne.

Landsholdet er kommet hjem fra Holland efter 2 kampe med 2 nederlag, men landstræner Peter Palle Klokker ser trods alt optimistisk på fremtiden, idet målet er et godt resultat i 2 division i ICC turneringen sidst på året. Han måtte lige før afgangen finde 2 nye spillere, idet der kom sene afbud fra Hamad Zaman og Gerrit Müller, der havde mandel betændelse. Det lykkedes at få Jacob Larsen fra Herning og Jakob Rubin fra Esbjerg med. Trods 2 nederlag var der 2 lyspunkter på holdet. Max Overggård spillede godt ved gærdet og left-arm spinneren Hamid Bashir viste sin farlighed og kontrol. Generelt er problemet for landsholdet det manglende fællestræning idet midlerne i år er formindsket i forhold til tidligere. Klubtræningen skal strammes op og de danske spillere skal til at spille mere på græs. Kasterne kaster stadig på en tæppelængde, der er for kort på græs.

Det kedelig nyhed fra turen var at Anders Rasmussen blev skadet under den første kamp mod Holland A, da han forsøgte at stoppe en retur bold. Han beskadige sin finger på spidsen og det ser foreløbig ikke godt ud.

Landsholdets næste opgave blive turen til Belfast i juli for at spille mod Irland A da 20/20 i ECC regi er blevet aflyst.

1.Division – Stilling

AB II

Back To Top