skip to Main Content

ECC U13 NYKØBING MORS

Anden dagen mødte danskerne turneringsfavoritterne fra Irland. Danskerne blev sendt til gærdet i fugtige forhold der gjorde banen langsommere. Der kom også enkelt byge, der gjorde det værre. Solen kom frem senere og gjorde det lettere for irerne da de var ved gærdet. Danskerne spillede godt ved gærdet uden at tage chancer. Taktikken var ikke at miste gærder før de sidste 10 overs hvor der skulle forceres. Taktikken virkede takket være Saad Ahmed og anfører Basit Javed der holdt sammen på halvlegen. Det eneste man kunne indvende var at man lod spinnerne dominere uden at stress marken med hurtige enere. Det kunne give en ekstra 30 points til de 153 man fik på tavlen. Det ville havde været en større udfordring til irerne, der var bedre organiseret ved gærdet. Irernes anfører Ben Wylie dominerede med 71 not out og irerne spillede sejren hjem uden at være anstrengt men måtte alligevel bruge de fleste overe. Danskerne kæmpede godt i marken, men man savnede at se en spinner.

Sidste dagen skal danskerne slå hollænderne i chancen om at nå anden pladsen hvis irerne som forventet slår skotterne. men man kan aldrig vide hvad der sker !


Første dagen så Danmark spille mod Skotland. Danskerne vandt lodtrækningen og sendte skotterne til gærdet. En koncentreret indsats fra danskerne lagde pres på skotterne der var langsom scorende. Men efter de første kasteskifte kneb det for danskerne og der kaom formange udenoms. SKotterne til gengæld spillede fornuftigt og mistede ikke for mange gærder. Det så godt ud for skotterne ved 164 for 5 men de smed fordelen væk da de forsøgte at presse scoren. Seks skotter blev løbet ud af danskerne og det disdte gærde faldt i den sidste over for 183.

Danmark fik en rimelig god start ved Said Ahmed og danskerne spillede godt ved gærdet og det gjaldt hele vejen ned i gærde orden. Der var en vilje bag den danske spil godt hjulpet af en engageret Mickey Lund, der har banket nogen fornuft i spillerne. Skotterne forærede danskeren hele 66 ekstra med 50 udenoms, der rystede den skotske træner. Danskerne holdt trit med scorings hastigheden og måtte acceptere gærdefald i presset for points. Zobiar Khan med 18* var den som sørgede for den danske sejr i den sidste over.

Sejren er en opmuntring for dansk cricket og viser at vi ikke er fortabt i udviklingen i forhold til de andre hold, mens skotterne virkede mere ordinær end man har set før.

Anden dagen skal danskerne op i mod irerne, der vandt en forholdsvis let sejr over hollænderne. Danskerne skal altså spille virkelig godt ofr at true en velorganiseret irsk hold.

Følg med turnering med løbende opdateringer HER

Back To Top