skip to Main Content

lang dags rejse mod nat

Ishøj-sejr på en lang dag Danmarksturneringen bød kun på en lørdagskamp og den var udsat for talrige forhindringer. Kampen skulle være fundet sted i Ishøj, hvor kommunen i sin iver efter at gøre det så godt som muligt havde losset et stort lag rødt tennisgrus på pitchen, så den var så blød, at man kunne træde igennem. Kampen blev flyttet til Svanholm Park og det gik da også meget godt, mens Ishøj lavede 297 (Adnan Elahi 102), og hvor Bent Madsen i en af sine efterhånden sjældne optrædener tog 4 gærder for Fredericia. Just da halvlegen var færdigt strømmede regnen ned og blev ved i timevis, men holdt så nogenlunde op, så Fredericia kunne få sine 20 overe, der kunne give et resultat. Se det var jo en gylden chance for midtjyderne, men ak – den blev ikke grebet. Fredericia nøjedes med 87 for 6 gærder og holdet skulle have lavet 119. Og så kunne de tage videre ved 20.tiden – men de havde også været oppe ved sekstiden !!! 1. division Ishøj – Fredericia (20). Ishøj vandt med 33 points (reduceret target). Ishøj 297 (Adnan Elahi 102x, Zeshan Elahi 49, Ali Akhtar 43, Sami Ullah 30, Bent Madsen 4/59) Fredericia 87/6 (reduceret target: 119 på 20 overe) (Sune Østergaard 27, Zahid Kayani 3/29, Quamar Uz-Zaman 3/42)

Back To Top