skip to Main Content

DANMARK VANDT IGEN OVERBEVISENDE

Udvalgt hold fra Nairobi tabte til et godt spillende dansk landshold

Den danske anfører Frederik Klokker vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet mod det udvalgte hold fra Nairobi. Han åbnede sammen med Mickey Lund og begge fik en flot start ( 31 på 6 overs )..

Efter 12 overs runder vores åbning 50 og begge danskere spiller sikkert i bestræbelserne på at bygge halvlegen rigtig op. Mickey Lund scorer først sit halv-century ( 50 ), og samtidig passerer vi 100 på 23 overs. Frederik Klokker scorer sine 50 ved 115 / 0.. Mickey Lund bliver droppet i longoff i over nr. 26. og bliver lige efter bowlet ud efter at have spillet en rigtig god halvleg (57).

David Borchersen kommer ind til Frederik og går hurtig ud i nogle store slag og bliver bowlet ud i den 34 over efter at have scoret 26, totalen viste 180 for 2 gærder. Frederik Klokker fortsætter med sit sikre spil og sørger for at tavlen ruller sammen med Zishan Shah 198 på 37 overs. Zishan bliver grebet i den 39 over hvorefter Max Overgaard kommer ind.. Med 10 overs tilbage er vi 200 for 3.
Max Overgaard bliver grebet ud ved 211 og lige efter laver Frederik sit 4 century (129) for Danmark . Totalen var 220 . Med 4 overs tilbage bliver Frederik grebet ud af kasteren ved totalen 253 efter en meget koncentreret og flot innings fra den unge anførers bat.

Halvlegen endte meget flot og blev offensivt sluttet af med Michael Pedersen (19) og Lars Hedegaard ( 24 +) som de hårdtslående. Danmarks total endte med 298 for tabet af 6 gærder i en halvleg , der blev perfekt bygget op mod et hold som bestod af mange unge fra det kenyanske ungdomslandshold krydret med veteranen Krizian Patel som er tidligere landsholdsspiller.

Thomas Hansen og Morten Hedegaard starter bowlingen for Danmark og begge virker farlige for de kenyanske gærdespillere Morten Hedegaard bowler det ene åbningsgærde ud i sin første over og følger op med at tage 3 for 22 . Morten er godt i gang med et meget fornemt comeback, og der er ingen tvivl om, at han sammen med sin broder Lars Hedegaard , forstærker holdet væsentlig. Lars Hedegaard og Zishan Shah afløser de to åbningsbowlere, og især Lars får hurtig styr på sin bowling og er svær at score på.. Det kenyanske hold mister i starten nogle gærder som gør, at deres run rate på ca. 4 ikke virker rigtig farlig.. Vi har 5 af deres gærder nede for 120 på 30 overs og har kampen under kontrol. De første 5 kenyanske gærdespillere ser teknisk velfunderet ud, men de danske bowlere virker for stabile til at de kommer oven på.

De danske slowbowlere Michael Pedersen og Anders Rasmussen og ikke mindst Bashir Shah gjorde et udmærket indtryk og fulgte den stabile linie, som vores pacebowlere havde lagt.
Efter 40 overs har Nairobi 165 for 6. Bashir Shah slutter fornemt af med at tage 4 gærder for 32 og det udvalgte ikke uefne hold fra Nairobi slutter med 211 for tabet af alle gærder.
Danmark spiller igen en kamp mod dette hold på torsdag.

Igen en opmuntrende indsats af det danske hold, og det bliver spændende at se, om holdet kan blive ved med at holde dampen oppe i weekenden, hvor vi møder Kenya

Back To Top