skip to Main Content

MICKEY LUND VIL SPILLE SIG TIL NAMIBIA

I den sidste kamp i elitedivisionen proklamerede Mickey Lund, at det var den sidste kamp han spillede. Han tog gruelig fejl. Efter hans flotte halvleg mod Glostrup i den afgørende kamp om DM, hvor han var hovedmanden bag Svanholms DM nr. 24 med sin flotte innings på 82 not out, blev han ringet op af landstræner Peter Palle Klokker, som spurgte om han var klar til at tage med på landsholdets testtur til Kenya.


Mickey betænkte sig kun et øjeblik, hvorefter han meldte sig klar. I hans første kamp på turen mod et udvalgt hold fra Nairobi lavede han et meget flot og velopbygget halvleg på 57, inden han i den meget fugtige og varme dag måtte erkende, at han lige manglede den sidste luft (kondition) inden han var 100 % klar.

Back To Top