skip to Main Content

DANMARK TABTE TIL ET BEDRE OMAN-HOLD

Det er aldrig sjovt at tabe en vigtig landskamp. Men når man som den danske landstræner Peter Palle Klokker lige efter kampen når frem til den selverkendelse, at man tabte til en bedre modstander i dag, er det måske lettere at få sat holdet op til næste vigtige opgave.

Frederik Klokker vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet, og som han udtalte inden kampen, skulle det danske hold nok op og score minimum 250 points, hvis sejren skulle i hus.
Det var derfor et meget optimistisk åbningsgærde par Mickey Lund og anfører Klokker, der fra starten anlagde et offensivt spil netop med henblik på en høj score. Mickey blev løbet ud ved 30, men makkerparret Frederik Klokker og Carsten Pedersen fortsatte begge deres gode spil fra gårdsdagen mod Uganda, ind til Frederik blev stokket ud ved totalen 94 . Det danske hold havde en udmærket runrate i den første halvdel af halvlegen, således lavede Frederik Klokker og Carsten Pedersen 45 og 37 på henholdsvis 46 og 40 bolde.
Desværre faldt gærdesiden efterfølgende sammen, og vi endte med 168 for alle på 43,3 overs.

Back To Top