skip to Main Content

GLOSTRUP EKSPRESSEN AFLYST

Det blev en hel anden kamp end man havde forventet. undertegnede har omtalt Glostrup som en ekspres der i mange af kampene have fejet modstanderne af banen. Og til dagens kamp havde en forventning om at Glostrup vil behandle Svanholm i samme facon. Svanholm er i finalen alene pga. af en indædt fight og skindet af tænderne, da holdet er løbet i flere skader. Men det blev ikke sådan. Det blev næsten omvendt med et Svanholm hold, der kastede bedre end nogen sinde i år og et Glostrup hold der havde “gummiarm”. Jørgen Jønsson var overbevist om, at det havde at gøre med at Glostrup aldrig har vundet mesterskabet kontra Svanholms 21 mesterskaber.


Anders Rasmussen kastet ud af Zishan Shah

Svanholm var godt klar over at Glostrup er bedst til at jagte en total. Derfor blev Glostrup sendt til gærdet på en frisk kortklippet bane, hvor bolden kunne rulle langs jorden til 4. Svanholm tænkte, at Glostrup vil have svært ved at konstruere en halvleg under pres og det holdt stik. Martin Jensen faldt hurtigt, grebet i gully men Anders Rasmussen og Niel Schlittler fik påbegyndt det, som kunne blive til en god halvleg, men Schlittler blev godt taget taget i midwicket af Thomas Hansen og da Peter Poulsen blev straks løbet ud, var Glostrup 48 for 3. Vanskelighederne blev værre, da Anders blev kastet ud af Zishan Shah ved 58 for pludselig lå ansvaret ved David Borchersen. Det så rimelig godt ud for David indtil det lykkedes ham at sweepe en utrolig skæv legbold fra Bobby Chawla i sit eget gærde ved 93. Så faldt gærderne og det var kun Rohit Kaniaya og Henrik Hansen der til sidst fik lagt 20 points til indtil Rohit løb sig selv ud. Glostrup havde kun 128 til at forsvare sig med og de fleste vidste at det var ikke nok på Svanholms bane.


Henrik Hansen v Mickey Lund

Henrik Hansen startede som sædvanlig kastningen for Glostrup og gav den alt hvad han kunne således at Mickey fik en konstant salvo af korte hurtige bolde. Det gav også en chance i slip som ikke blev holdt men det var det eneste i starten da Mickey Lund og Zishan Shah spillede fornuftigt. Gassen begyndte at gå af ballonen og Glostrup skiftede kastere. Først ved 67 fik Glostrup lidt succes da Mickey blev grebet i midwicket fra Anders Rasmussens kastning men det bragte bare Søren Vestergaard til gærdet i hvad der formedes at være hans sidste kamp. Søren var i humør til at klaske nogle slag over grænsen, så Svanholm så ud til at vinde med 9 stående indtil Søren kantede Niel Schittler. John Kedey kom ind og gik ud igen mens Zishan Shah måtte have en løber ind da han fik en lår skade. Skaden lagde en tydelig dæmper på spillet, men ikke nok til at forhindre Zishan at nå sin half-century (50). Max Overgård blev fanget ben for ved totalerne lige og mesterskabet blev sikret ved en udenom.

Søren Vestergård


Max Overgaard fanges ben for af Henrik Hansen


John Kedey modtager pokalen af formand CBS Hansen


Vinderholdet fra Svanholm med det 22 mesterskab

Svanholm v Glostrup – Svanholm vandt med 6 stående gærder

Glostrup 128 all out (42 overs – David Borchersen 30, Anders Rasmussen 28, Niel Schittler 21, Rohit Kaniaya 19, Bobby Chawla 9-3-15-3, Thomas Hansen 10-3-27-2, Zishan Shah 6-1-21-2, Glen Larsen 6-0-21-1)

Svanholm 129 for 4 (Zishan Shah 51*, Søren Vestergaard 25, Mickey Lund 22, Henrik Hansen 9-0-32-1, Anders Rasmussen 5-0-27-1, Niel Schittler 6-0-20-2)

Drenge DM i Herning – Lørdagens kampe

Esbjerg v Svanholm – Svanholm vandt med 8 stående

Esbjerg 60 all out (Asan Khan 3 for 2 )

Svanholm 61 for 2 (Taha Ahmed 29*)

Ishøj v Herning – Ishøj vandt med 98 points

Ishøj 196 all out (Hassan Rashid 50*)

Herning 98 all out

Back To Top