skip to Main Content

dendørsspecialister hos Nørrebro

For første gang i verdenshistorien blev der afviklet et finalestævne i den københavnske inde-B-rækken.

Det forløb langt bedre end den hidtidige sammenkædning af A- og B-rækken, hvor B-rækkens vinder deltog sammen med to hold fra A-puljen i afslutningsstævnet.
I et finalestævne i den velegnede Frydenhøj-hal i Hvidovre afviklet i fin ånd, hvor arrangørklubben Hvidovre stillede vand og frugt til rådighed vandt Nørrebro II, der i realiteten er tidligere SSB, der er gået i Nørrebro og derfor hedder sådan, men ellers er det ikke til at se forskel.

Indledningsvis spillede den ret nyskabte klub CC Hvidovre mod de senere vindere og selvom der er udmærkede cricketspillere i den nye klub var modstanderne for voldsom en opgave.

Efterfølgende gjorde Ishøj II`s unge mennesker det af med de aldeles meget ældre folk fra Albertslund II. Ishøj II gjorde det faktisk udmærket mod disse slagmaskiner, der svinger rundt med battet – og da risikoen for at komme ud indendørs er det en svær en at spille mod dem.

Resultaterne:

Nørrebro II 141/2 (Jehangir Asraf 37, Asif 21x) over Hvidovre (76/5)
Ishøj II ( 72/2, Ali Akhtar 21x) over Albertslund II (70/5)
Nørrebro II (151/3 , Noor ul Hassan 41, , Midhat Bukari 26, Jehangir Ashraf 24) over Ishøj II 119/5 (Ali Akhtar 30, M. Siddique22)


Nørrebro


Ishøj

Back To Top