skip to Main Content

Samtlige 4. klasser i gang

Små 300 børn spillede cricket i det dejlige forårsvejr onsdag. Det skete på Svanholm Park, hvor der var lavet omkring 16 baner.

Her tilbragte alle Brøndby Kommunes 4. klasses elever deres skoledag med at spille en form for tillempet cricket. Der var alle nationaliteter samlet, som nu ungdommen er i Brøndby.

Alle børnene spillede hele tiden afbrudt af frokost. Nogle af dem havde trænet i gymnastiktimerne i flere uger op til stævnet

Breddekonsulent Mickey Lund var assisteret af de to svanholm-trænere Glenn Larsen og Chris Hewey, men rent faktisk var deres deltagelse kun nødvendig til at sætte op og ned. Mickey Lund havde instrueret alle lærerne så godt i spillet at de kunne klare det selv. Et par af dem gik så meget op i det, at de mundhugges på det voldsomste.


Det er anden halvdel af banen med masser af action

Det er en særlig form for cricketrundbold, der bruges til disse seancer. Senere på året skal alle kommunens 3. klasser igang – men her over 3 dage Svanholm har fået en donation fra Danske Bank, der som afslutning på stævnerne gør klubben i stand til at udlåne/skænke de deltagende skoler et sæt plasticcricketudstyr

Selvfølgelig kan cricket spilles med slør

Back To Top