skip to Main Content

Nu 11 kunstgræspitche i Danmark

Udenfor Australien og New Zealand findes der ifølge et nogenlunde troværdigt skøn verden over 16.000 engelsk producerede kunstgræspitche. Firmaet Club Surfaces som har anlagt de danske har lagt ca. halvdelen. Firmaet har anlagt pitche næsten overalt i verden. For nylig var den samme medarbejder John Tatters, som har lagt alle de danske pitche nok engang i Danmark dels til nogle vedligeholdelses- og reparationsopgaver i Hvidovre dels med henblik på at lægge kunstgræspitche i Vejle, Ishøj og Svanholm Park og forny Glostrups øverste måtte. I Holland må der i den øverste række kun spilles enten på græs eller kunstpitch og sådan bliver det måske også engang her.


Tatters i gang med pitchen i Vejle

Foreløbig har følgende danske klubber kunstgræspithche:
Sjælland: 1) Glostrup 2 og 3) Svanholm (2) 4) Ishøj 5) KB 6) Hvidovre


I Hvidovre havde en sulten græsslåmaskine ødelagt den ene ende, der blev erstattet samtidig med at det underliggende areal, der var blev ujævnt blev renoveret

Fyn 7) Odense
Jylland 8) Herning 9) Nykøbing Mors 10) Vejle 11) Esbjerg -og så håber vi ikke vi har glemt nogen.


På Svanhoplm Park kører juniorspillerne måtten ud for sidste gang og vinker farvel


Lige siden Ishøj flyttede over på sin nye bane har det været et irritationsmoment, at bolden holdt så lavt. Det viste sig, da rødgruset blev fjernet, at der lå omkring 15 cm. smulret rødgrus, som umuligt kan tromles. Her er rødgruset fjernet og der kommer to ny dæklag på.


I Glostrup hjalp Søren Jensen og Martin Jeppesen englænderen med at lægge nyt tæppe på og renovere overfladen

Back To Top