skip to Main Content

U17 – DANMARK TÆT PÅ EN SEJR

Danmarks U17 hold er begyndt deres europamesterskabsturnering i Belfast ved at i går at møde Skotland på Holywood CCs bane. Det var en opmuntrende start til turnering for danskerne trods det at der på tavlen står 0 points. Danmark var utrolig tæt på at slå skotterne og det var kun fordi en gammel kendning i ECC regi Sam Hunt modstod danskernes forsøg på at fjerne de to sidste skotske gærder.

Danskerne fik en god gærdehalvleg der viste at der er bredden på holdet ved at score 193 for 8 på deres 50 overs efter en langsom start på en pitch der gav kasterne noget fra starten. Det var Shehzad Ahmed, Taha Ahmed and Hasan Rashid der alle bidrog til totalen samt ektras 51 med 37 udenoms fra skotterne. De danske kastere til gengæld kom til at kaste 31 udenoms. Begge tal er jo for høje. Shezads halvleg på 42 fik gode bemærkninger på vejen med 4 firer og en kæmpe sekser.

Skotterne gik aggressivt til værks fra starten med 26 på de tre første overs. Men danskerne holdt ved og skotterne begyndte at jævnligt at miste gærder på grund af deres aggressivitet. Ved 5 gærder nede for 109 kom Sam Hunt (54*) til gærdet og holdt sammen på halvlegen da hanmistede sine partnere indtil Willie Rowen kom til ved 162 for 8 og de modstod den danske pres. Mahmood blev den bedste kaster med 3 for 31.

Danskerne spiller igen i morgen ved at møde Guernsey, der spiller mod Skotland i dag. Placeringen i den lille gruppe afgør hvem man møder på søndag fra den anden gruppe (Irland, Holland og Jersey)

Back To Top