skip to Main Content

Titusind kr. til AB

AB`s slunkne cricketkasse fik et tilskud, da klubben vandt den københavnske 10/10 turnering over to dage på Svanholm Park med 8 deltagerhold opkaldt efter sponsorerne Bella Rejser og G-men.

G-men, der er en ny tøjbutik, der åbner på Østerbrogade d. 2. august, havde udlovet 10.000 kr. til vinderne, og det blev AB, der i finalen slog Ishøj, der kun præsterede 75.

Det var en overraskende finale på i betragtning af, at både Ishøj og AB blev toère i deres puljer.

Turneringen var inddelt i to puljer. Den ene vandtes af KB foran Ishøj.Derudover deltog her Albertslund og CBS.
I den anden måtte der spilles omkampe, som endte med at Nørrebro I slog Svanholm med 5 points. AB battede over Nørrebro II`s total i sidste over.
Den ene semifinale var særdeles spændende. Nørrebro I startede med 114, men Ishøjs “knald eller fald-spiller” Sami Ullah lavede 50 og holdet passerede på sidse bold.
I den anden indledte KB med 90 og AB battede over i næstsidste over.

Finalen blev desværre temmelig uinteressant, da Sami Ullah ikke kunne gentage indsatsen gik omgående. Ishøjs 75 var ikke konkurrencedygtige og AB passerede uden de store sværdslag.
De to Ahmed brødre fra Glostrup Aftab og Shezad havde fordelt sig på KB og Ishøj. Det virkede ikke særlig rimeligt, idet det var præciseret, at der blev spillet efter DCF`s regler.

Alliance Køreskole var medsponsor og havde udlovet et tilskud til kørekort på 500 kr. til spilleren, der slog flest seksere ( Naweed Mughal fra AB og Aftab Ahmed, Glostrup), men da Naweed slog dem i finalen fik han tilskuddet. Samme tilskud gik til spilleren med flest firere (Aftab Ahmed) og flest gærder (Basit Javed, Ishøj, , der er 1. års dreng, så, det var nok nogle år før han får brug for det)

Shafqat Riaz som var bag turneringen

Back To Top