skip to Main Content

U13 i SUSSEX, ENGLAND

Dansk fightervilje og markspil i topklasse var ikke nok mod Sussex U12

Den ene sovefløj kunne ikke komme op til tiden, så resten af gruppen måtte vente 20 minutter på sovetrynerne. På trods af denne forsinkelse fik vi en grundig opvarmning på 45 minutter, da vi nu kendte vejen til banen. De engelske trænere var meget imponeret over vores kastning og markspil gennem hele halvlegen. Osman Ali (1-57 på 8) og Fazan Ahmed (1-29 på 8) kastede en god åbningsspell og fik det ønskede gennembrud i starten og holdt county spillerne nede med 29 for 1 på 9 overs. Herefter blev der battet rigtigt godt. Vores spinnere Mati Malik (1-42 på 9) og Mads Nyeng (1-48 på 9) kastede meget præcist og var svære at score på. I den anden ende fik de dygtige gærdespiller dog fat og dominerede halvlegen. Ved 164 for 3 på 30 overs, så det rigtigt skidt ud for. Det var først da Nikolaj Damgaard (3-20 på 7) kom på, at vi var lige ved at bryde igennem deres gærdespillere. Ved 202 for 6 med 4 overs igen begyndte det at ligne et rigtigt godt comeback. De sidste 4 overs kostede dog 43 og halvlegen sluttede på 244 for 7.

Ved gærdet kørte vores åbningsgærder Mati Malik (24) og Fazan Ahmed (14) med en god run rate indtil første gærde faldt ved 33 i 7. over. Herefter fortsatte Mati Malik og Osman Ali (18) indtil de skiltes ved 84 for 2 efter 21 overs. Vi gik så i lidt i stå på spinnerne og havde 4 maidens i træk. Benyamin Akram (14) var ankerman sammen med resten af gærdespillerne, hvor Ali Shah (11) også battede godt, så vi sluttede med 156 for 9.

Spin-træner Glenn Larsen udtaler at det var særligt flot, hvordan vores 2 spinnere Mati Malik og Mads Nyeng samt Nikolaj Damgaard forhindrede englænderne i score over 300, som starten kunne have antydet og Simon Kofoed Jensens 3 supergreb som keeper.

Slået af giganten fra Guernsey

Det var nogle meget trætte spillere, som mødte op på tredjedagen til opvarmning efter 2 x 45 overs i marken i træk. Trænerne besluttede af lade matchvinderen fra den første kamp og anføreren Fazan Ahmed sidde over, da han havde været på banen i næsten 2 dage i træk. Salim Mondozay lagde ud med en ben for på første bold og humøret var helt i top. Sammen holdt en god linie, men Guernsey havde en 13-årig på 2 meter, som smaskede boldene rundt på anlægget. Ved drikkepausen efter de første 15 overs stod der 90 for 1. Mati kastede igen tæt og fik ham caught and bowled. Herefter startede danskernes fight back. Mads kastede igen sine venstrehåndsspinnere med stor præcision, men med noget kort tilløb, da han også var ved at være godt brugt. Efter de 2 spinner havde kastet deres overs havde vi svært ved at holde scoren nede. På den hurtige bane ville 266 for 7 altid være en svær total at batte op til.

Det nye danske åbningspar Mati Malik (33)og Osman Ali (46) fik en flot og sikker start. Begge gærdespillere var gode til at straffe de skæve bolde til grænseslag på den hurtige bane og ved 78 på de første 20 overs uden gærdefald var der gode muligheder for at holdet kunne lave en score over 200 for anden gang i turneringen. Salim Mondozay (19) fik herefter godt fat i de 2 legspinnerne og Mads Henriksen (17) og Mads Nyeng (32) havde en rigtig god 5. gærdestand og løftede totalen til 144 for 5 efter 35 overs inden slutspurten skulle sættes ind. Danskerne sluttede endnu en flot gærdehalvleg på 197 for 9 og beviste for tredje gang i træk at et dansk landshold kan batte alle overs på græs, når bare man spiller straight. Uden giganten ville danskerne nemt have vundet denne kamp og fortjent spillet med i torsdagens finale mod Sussex. Nu var der derimod lagt op til endnu en gyser mod Jersey i kampen om 3. pladsen.

SCORECARD

Back To Top