skip to Main Content

Danmark og Berkshire delte

Berkshires U-14 hold besøgte Danmark til tre kampe med henblik på – for danskerernes vedkommende – opvarmning forud for U-15 turneringen, der begynder mandag på Jersey, hvor modstanderen først er Irland.
Berkshire spillede tre kampe. Vandt de to og tabte den sidste til U-15-landsholdet.
Holdet indledte med en kamp i Glostrup mod et sammensat sjællandsk hold, der langt fra var en rimelig modstander for et engelsk minorcunty-hold. Det nærmede sig til tider det direkte pinlige Englænderne startede med 319 for 5 på de 45 overe og danskerne endte med omkring 100.

Det så ud til at de danske ydmygelser skulle fortsætte omend i mindre omfang mod U-15 landsholdet. I den første af de to kampe mod U-15 landsholdet staretede englænderne med 190 og danskerne endte med 120. Saad Ahmed gjorde sig flot bemærket med 31 og 3 for 39.

Det danske U-15 holds skæbne hviler i høj grad på de to Skanderborgs-spillere Christin Peck og Kamran Mahmood, ganske usædvanlige talenter efter dansk målestok. Også fordi de har deres størrelse og kræfter med sig.
De svigtede i første kamp, men skabte en god åbning i den anden kamp i jagten på Berkshires indledende 198 points. Mahmood gik omkring totalen 70 efter at have lavet 24 og Christian Peck (41) fortsatte, men blev mere eller mindre frustreret da to danske showstoppere standse scoringen i ca. 10 overe.

I de sidste 7-8 overe skulle der scores omkring 8 pr. over, men de to ishøj-fætre, der kom ind som 6-7 gærde, Basit Javed (34) og Siddique Raja (23) formåede det. Englænderne gik nærmest i opløsning til sidst efter at have lignet et hold af yderst velordnede kompetente organiserede cricketspillere i tre dage minus 8 overe.
Anders Bülov – også Skanderborg – kom ind til sidst og sørgede for de sidste løb og points. Det sidste på sidste bold blev dog ordnet af dommer Ørhøj, der dømte udenom på kampens sidste bold, hvilket var nok til at bringe danskerne på 199/9 mod englændernes 198. Det skal dog siges, at dommer Ørhøj havde ganske ret.
Det danske hold er meget uhomogent, men har til gengæld et par spillere i Christian Peck og Kamran Mahmood, der kan måle sig med de bedste fra de øvrige lande.
Det bliver spændende at se, hvordan det går dem på Jersey.

Back To Top