skip to Main Content

Swingers gav dem lysten tilbage

Swingerklubber er et fænomen så vidt vides mest for ægtepar, der har mistet gnisten. Her kan de bytte partnere på kryds og tværs.

Sådan var det også med det engelske rejsehold The Swingers, der besøgte København fra fredag til mandag.

De må have givet diverse cricketspillere, der ikke har været i rampelyset længe, lysten tilbage. Utivlsomt er der også en række københavnske restauratører, der har haft glæde af de flinke londonere, men det er jo så en anden historie -sådan da.

De startede på Frems baner fredag, hvor Forty Club havde en stjerne i Køges Jan Rasmussen, der lavede 52. Ex landsholdsspillerne (meget ex) brødrene Michael og Morten Petersson henholdsvis lavede 24 og tog 3 for 17. Værtsklubbens egen Lingsley Peiris præsterede 27 og 3 for 17.

Swingers lavede 144 som svar på Forty Clubs 198/5.

Så gjaldt det Glostrup søndag, hvor Alexander – søn af den tidligere næstformand i DCF Stig Hammerhøj – tog 5 gærder for 20. Swingers lavede 99 og Glostrup 100 for 5. Steffen Langgård 21.

Så gjaldt det Svanholm mandag. 180 for 5 til Svanholm, hvoraf Hernings fortabte talent Jacob Iqbal lavede 80. Swingers svarede med 87. Irman Ahmed “man of the match” med 3/25.

Back To Top