skip to Main Content

SEJR I TUSMØRKE TIL INGEN NYTTE

Da Rizwan Mahmood slog det vindende løb kl. 19.20 i tusmørke og støvregn i Herning blev det til en sejr som ingen kunne bruge. Herning må vente endnu en uge og en omkamp for mesterskabet mens Skanderborg må ned i 1 division.


Søren Kirk ønsker Riswan tilykke efter sejren

Herning havde mange tilskuere i forventning om et mesterskab med helstegt pattegris og de blev vidne til en kamp hvor der blev kæmpet indædt af begge hold i våde og kedelige forhold. Tilskuerne havde meget at snakke om. Reglen om omkamp er uretfærdig når man har slået Glostrup begge gange. Hvorfor skal der være forskel på behandling af top og bund når det står lige? Dertil kom at dagens dommere bidrog med domme der fik folk og spillere ud af stolene.


Carsten Pedersen slår Thomas Bratbøll til 6

Herning vandt igen lodtrækningen og gik til gærdet efter det første regnbue. Kampen i dag betød at bolden blev våd i begge halvlege og gav intet hjælp til kasterne. Banen var utrolig blød og det gjorde det svært at score langs jorden. Herning fik en god start med Troels og ny mand Newab Meladi da Herning måtte undvære Mogens Christiansen pga. rygskade. Troels slog til et par gange med sin sædvanlig aggressiv stil men gjorde den fejl at slå bolden til Skanderborgs Tony Nielsen, der er med igen efter en lang pause. Han har sikre hænder og tog 3 greb i alt foruden 5 gærder! Carsten Pedersen kom til gærdet og spillede i god halvleg under forholdene indtil hans cut gav en kant til keeperen. Lars Hedegaard spillede igen en afdæmpet halvleg i forhold til hans renommé og måtte forlade banen efter at Anders Bülow greb han på stregen. Flere mente han have en fod udenfor. efter at Herning var 131 for 4 begyndte gærderne at falde for hurtigt og kun Jacob Larsen bidrog med points mens resten af halen ikke kunne meget. Tony Nielsen ryddede op med 5 for 35 mens Herning var ude i den 46 over for 183.


Martin Christensen er ude lbw til Tony Nielsen

Skanderborg kom fra starten under pres mens Herning havde en ny bold og overlevede kan man sige trods et par halv-chancer. Kamran Mahmood slog til når chancen bød sig med et par seksere og overlevede et meget tæt ben-for appel. I stedet blev hans makker Thomas Bratbøl sendt til klubhuset med et ben for på et sweep, hvilket gav et par løftede øjenbryn.


Thomas Dam blev dømt ben for på denne bold…

Så kom Rizwan Mahmmod ind og tog kontrol med Skanderborgs halvleg og trods tabet af Jesper Hansen og Tony Nielsen fik han en makker i Søren Kirk, der løftede Skanderborg hen over 100 points. Så faldt Søren ben for til en sweep, men Anders Bülow overtog hans rolle og Herning løb tør for ideer. Selv om Anders blev kastet ud kunne det i det dårlige lys ikke forhindre Skanderborg passere med 3 gærder i behold og Rizwan med 85 not out.


Rizwan sende Troels Thøgersen til 6


Søren Kirk overlever en indirekte indstil i kampen Herning – Skanderborg

Glostrup affærdigede let Svanholm, der faldt sammen som en ballon, da først Søren Vestergårds (32) hefitige start var slut. Glostrup indledte med 203/6. St. de Bolfo må ved denne lejlighed have nået over 1.100 points i sæsonen. Ikke blot lavede han 78x for Glostrup og holdt sammen på holdet, men han tog også to nærmest fantasigreb, så man kan vist roligt sige, at han vandt tvekampen med Svanholms australier Scott Brian, der ikke gjorde sig. De Bolfo havde booket rejse hjem mandag, men nu er der vist nogen i Glostrup, der får travlt med at booke om.

David Borchersen havde stor fornøjelse af pitchen, der fugtig som den var gav stor hjælp til kastere, der kunne arbejde med bolden.

Glostrups vej til finalen. Dommer John Porter løfter fingeren på David Borchersens appel og James Moniz er ude

Han fodrede Svanholms gærdespillere med korte bolde mod kroppen

Back To Top