skip to Main Content

Ishøj dobbeltmestre

Lilleput- og junior-DM til Ishøj

Ishøj fik fuldt udbytte af de sidste krampetrækninger af cricketsæsonen 2009. Klubben vandt både lilleput-DM og junior-DM efter nogle tætte finaleopgør mod Svanholm.

Begge klubber havde fortrængt deres jyske modstandere om lørdagen og i kraft af, at Svanholm var ubesejret i begge rækker i den sjællandske turnering og altså havde slået deres modstandere to gange i år, var brøndbyklubben favoritter.


Svanholms Toke Larsen kastet ud i lilleputfinalen

Men sådan skulle det ikke gå. Hos lilleputterne brød Svanholms gærdeside sammen, da den diminutive legspinner Adil Akhtar kom på. Holdet gik fra 75/0 til all out for 129. Mads Henriksens 48 var det førende, mens Adil Akhtar tog 5 gærder for 19. Ishøj fabrikerede 52 ekstra og hvis Svanholm kunne undgå noget lignende, skulle det gå an. Men 30 udenom satte Ishøj godt på vej, og selvom der var rystelser vandt holdet med 2 stående gærder.


Hernings Frederik Mikkelsen kål i lilleputbroncekampen på Fredericias Vifya Sasatheran, hvis stil måske ikke er typisk for en åbner

Broncemedaillerne gik til Fredericia takket være gærdespilleren med slutrundens længste navn Ajanthan K. Kumarasamy (32x), der i modsætning til de tre første knaldperler spillede fornuftigt og holdt sig inde, så Fredericia med 5 gærder i behold kunne passere Herning/Koldings indledende 77.


Alle fire hold fra lilleput DM-finalerne

Hos juniorerne var der en finale, der virkelig bød på spænding, men hvor kasterne i den grad var underlegne. Svanholm præsterede en elendig gang markspil og uoplagt kastning, så Ishøj med Basit Javed (73x) i spidsen først og fremmest ved hjælp af en 3 gærdestand på 121 med Saddique Raja (61) kunne notere sig for 229/5. Med åbneren Zameer Khan (92) i spidsen så det ud til at være opnåeligt for Svanholm. Han havde en 2. gærdestand på 125 med Hassan Rashid (53) , men i de sidste overe, hvor Svanholm skulle score omkring 4 pr. over, panikkede gærdesiden og tre mand blev løbet ud, før det sidste gærde blev kastet ud med 225 på tavlen. Uden at være prangende fieldede Ishøj bedre end deres modstandere og det var rigeligt sejren på 4 points værd.


Ishøj

I broncekampen imponerede Skanderborgs Kamran Mahmood med et century på 137 ud af 218/8 og selvom Glenn Hedevang (54) holdt sammen på Herning/Ålborgs tropper var det for stor en mundfuld. Kamran Mahmood førte også an som kaster med 4/25.


Svanholm

Resultaterne:

Juniorer

Finale

Svanholm-Ishøj. Ishøj vandt med 4 points.
Ishøj 229/5 (Basit Javed 73x,Saddique Raja 61, Omer Raja 27).
Svanholm 225
( Zameer Khan 92, Hassan Rashid 53, Basit Javed 2/43).

Broncekamp

Herning/Ålborg

Back To Top