skip to Main Content

Miniput DM 26/9-09 i Fredericia

Med rekorddeltagelse fra 18 hold blev der lørdag afholdt DM for miniput i Fredericia.

Det er fantastisk, at vi kan samle 120 cricket spillere fra 6 år og op på samme dag til sådan et stort stævne. Der var kommet mange nye hold til som f.eks. Hvidovre, Nørrebro mfl. Hertil skal også nævnes, hvor super godt, det var at se alle de nye spillere i kamp, specielt også alle de piger som deltog. Alle børnene havde en super cricket dag, og viste stort engagement.

På grund af sene tilmeldinger, og fra flere hold ingen melding, om man ønskede at deltage i A eller B rækken, var det svært at planlægge en optimal turnering. Der deltog 6 hold i b-rækken og 12 hold i a-rækken. Dette betød, at man i b-puljen kunne nå at spille alle mod alle, og ende med normalt slut-spil. For a-puljen betød dette, en opdeling med 3 baner, hvor 4 hold var i pulje sammen, derfor måtte 2 hold skiftenes til sidde over. Alle hold kunne derfor ikke nå at spille mod hinanden.

Vindere af A-rækken blev:

1. Svanholm Rød

2. Svanholm Grøn

3. Køge

Vindere af B-rækken blev:

1. Husum

2. Nørrebro

3. Svanholm

Stort tillykke til vinderne.

Tak til DCF, som sponserede pizza til alle spillerne, det var igen i år en stor succes.

Tusind tak til Kurt og alle øvrige hjælpere for et kæmpe stykke arbejde. Tak til sponsorerne for de fine medaljer og flotte store pokaler. Tak til alle spillerne og ledere for en god dag.

BILLEDE SERIE

Back To Top