skip to Main Content

ISHØJ Cup 2010 Svanholm brød Ishøjs sejrsrække

Ishøj CC plejer at vinde sit eget traditionelle nytårsstævne for drenge i Gildbroskolen, men sådan skulle det ikke gå i 2010. Ishøjs 4 første gærdespillere var ude for 13 i finalen mod Svanholm og kun den lovende Adil Akhtar sørgede for, at totalen kunne ende på 40. Det passerede Svanholm for 1 gærde takket være Hamad Shah og Mati Malik. Svanholms kastning med Hamad Shah og Mad Henriksen i spidsen var klart stævnets bedste, mens Ishøj præsterede høje scorer indtil den fatale finale. Præmien til stævnets bedste spiller gik til Svanholms Hamad Shah, mens Ishøjs bedste var Ehtesham Raja Pulje A Ishøj 2 kampe 4 Køge 2 kampe 2 Svanholm II 2 kampe 0 Pulje B. Svanholm 2 kampe 4 AB 2 kampe 2 KB 2 kampe 0 Finalen Svanholm over Ishøj med 4 gærder. Ishøj 40 (Adil Akhtar 17, Mads Henriksen 2 gærder for 5). Svanholm 42/1 (Hamad Shah 22 not out, Mati Malik 17 not out)

Svanholms vindere. stående fra venstre: Saad Ahmed, træner, Toke Larsen, Mads Henriksen, Sikander Yousef Siddende: Danish Azam, Mati Malik og Hamad Shah


Mati Malik, Svanholm med pokalen

Der var en præmie til bedste spiller på hvert hold. Said Alam, Svanholm II og Mette Rasmussen, Køge

Back To Top