skip to Main Content

UOFFICIELLE MESTERSKABER FOR MINIPUTTER

Det uofficielle danske mesterskab for miniputter i Køge-hallerne blev endnu mere uofficielt end det var tænkt, idet ingen jyske hold vovede at forcere snemasserne. Så det blev en ren sjællandsk affære.
10 hold deltog. De spillede i to haller, der begge var delt midt over, så der var fire baner. I A-rækken gentog Køge sin bedrift fra i fjor med en sejr. Ishøj og Svanholm på de to næste pladser. Hvidovre vandt B-rækken

Det er sin sag at få Køges vindre til at juble på kommando. Ikke alle er indstillede på at være med.

Journalister nu om stunder skal være omnipotente. Kristoffer Miles og Magnus Bjerg fotograferer og interviewer her en af fædrene. De dækkede begivenheden som led i deres hovedopgave til journalisteksamen på Århus Universitet, der behandlinger integration ved hjælp af cricket
Nr. 1, 2 og 3. Køge vinder forrest, Svanholm tv. (bronce) og Ishøj th (sølv)
Simon Kristoffersen, 8 år og fra Køge, uofficiel dansk mester

Back To Top