skip to Main Content

OLDENBURG PIGE-TOUR MARTS

Oldenburg Pige-Tour marts 2010

Fredag den 19. marts 2010 blev dagen, hvor DCF kvinde-hold tog af sted på deres første udenlands turnerings tur. Forventningerne var høje både til os selv, men også til turen generelt. Vi kan allerede afsløre vores forventninger blev indfriet. Vi startede med team-møde fredag aften kort efter ankomst. Line Østergaard blev valgt som holdets anfører. Holdet bestod af: Line, Anne, Maja og Camilla Østergaard, Fredericia. Sandra Russel, København. Vanessa Flensborg, Charlotte Pallesen, og Kathrine Brock, Esbjerg. Holdets træner var Peter Banke, som var en super stor hjælp for os. Charlottes ord: Holdets rygrad.

Vi snakkede regler mv. igennem med den tyske landstræner Hans Heinrich Mai. Turnering ville blive spillet 10/10 kampe og efter finalen søndag ville Tyskland mixe et hold, som skulle spille mod DCF hold i en 20/20 kamp.

Lørdag morgen var alle meget spændte og friske på kamp. Kamp råbet blev: Hvem vinder? Black ladies. (Black ladies kom af spiller tøjets farve.)

Kamp programmet så ud som vist nedenfor:

Start Time

Nr.

Match

Sa 9:00

Warm up

Sa 10:00

1

Germany 1

Denmark

Sa 11:10

2

Germany 2

Denmark

Sa 12:20

3

Germany 1

Germany 2

Sa 13:30

4

Denmark

Germany 1

Sa 14:40

5

Denamark

Germany 2

Sa 15:50

6

Germany 2

Germany 1

Su 8:30

Warm up

Su 9:00

7

2. Place

3. Place

Su 10:10

8

1. Place

TBC

Su 12:15

9

Germany

Denmark

Finish Time

Su 14.30

Efter lørdagens kampe lå Black ladies på en 1. plads til finalen efter 4 sejre af 5. De tyske hold var blandet unge talenter samt flere mere rutinerede spillere. Deres stærke side var batting og markspil. Hvor de til gengæld ikke var ret stabile i deres bowling. Der blev også vist mange anderledes bowling-actions, som aldrig set før.

Det var svært for DCF anfører til hver kamp at sætte 2 spillere af, da alle havde noget at bidrage med. Generelt må siges at alle gjorde en super indsats og viste gode resultater.

Lørdag aften var der hygge, afslapning og opladning til morgendagens finale. Alle pigerne unge som gamle kunne godt mærke de var godt brugte. Men vi havde en meget positiv kampgejst og troen på vi selvfølgelig skulle vinde turneringen.

Søndag skulle vi spille finale mod Tyskland 1, Vi battede godt, men de havde godt tag på os i marken og nåede derfor kun 92 point på 10 overs. Men med nogle meget stabile bowlere og hård kamp i marken lykkedes det Black ladies at nuppe Tyskland 1 for 79 point på 8,3 overs. Hermed var DCF hold vindere af 10/10 turneringen.

Stemning var nu helt i top. Vi skulle samle de sidste kræfter til 20/20 kampen, som vi vidste, ville blive en hård kamp, da Tyskland ville sammensætte et hold med deres bedste spillere.

Black Ladies lavede 163 point for 5 på 20 overs. Men Tyskland viste sig at have flest kræfter til sidst i form af gode gærde-spillere. De battede over i 18,2 overs for 4.

Vi troede ellers på sejren til sidste bold, men desværre slog vi ikke til i denne kamp.

Vi takkede pænt af og overrakte Tysklands kvinde-konsulent Antje Mathur gave, som tak for hun havde gjort det muligt for os at komme på denne weekend. Hun havde gjort et stort stykke arbejde med booking af hostel, forplejning mv. Dette er en tur som både de tyske spillere og danske spillere meget gerne kunne tænke sig kunne gentage sig i den kommende udendørs sæson.

Endnu engang mange tak for Peter Banke for det arbejde og tid, han har lagt i pige-cricket i Danmark 2009-2010. Tak til spillerne for en fantastisk tur.

Resultater for 10/10 kampene samt statistik for 20/20 kampen vil ligge under Facebook gruppen kvinde cricket før og nu. Her ligger også flere billeder og videoklip.

Back To Top