skip to Main Content

Amjad Khan tilbage i topform, var ophavsmand til halvlegssejr over Durham

Den 29 årige tidligere danske landsholdsbowler tog 7 gærder i storsejren

For et par år siden fik Amjad Khan sin debut på det engelske testhold mod West Indien.
Ved den lejlighed udnyttede den tidligere danske fastbowler ikke rigtigt de muligheder, han egentlig har, når han normalt har styr på sin farlige kastning.

Nu ser det ud til, at Amjad er kommet sig helt over sine skader, og han er faktisk den kaster i Kent, der i år har bowlet flest overs og har taget flest gærder. I County-turneringen har han allerede bowlet 193 overs og han har indtil nu taget 24 gærder for 667 points i Countyturneringen med et gennemsnit på 27,7. Han startede turneringen med at være lidt dyr, men nu ligger han der, på den engelske statistik, mellem de 12-15 bedste bowlere i Division 1. der har taget over 10 gærder. De sidste resultater giver ham da også fornyet omtale vedrørende et eventuelt comeback på det engelske testhold. Hvis han kan holde formen og de flotte resultater, han har opnået på det sidste ?
Hvem ved

Back To Top