skip to Main Content

Luften sivede ud af KB`s våde ballon

I elitedivsionen stod KB med benene nede i en overraskende gevinst over Glostrup, da holdet havde 6 glostruppere ude for 49 og 7 for 87. Men både for kastningen og gærdespillet gjaldt det, at luften gik ud af ballonen.
Glostrups keeper Michael Jenppesen (54) holdt sammen på halen, hvor 10 gærdet Rasmus Nielsen (34), der ikke er nogen ørn med et bat, sammen med Jeppesen i en ottendegærdestand kunne hæve fra 112 til 177.


KB`s F. Shazad havde succes mod Glostrup med 4 for 28. Dommeren er John Porter

Da KB kom til gærdet lignede den evindeligt halvskadede Yassir Iqbal (35)
en million med hårdkasterne, men Glenn Larsen (3/19) fik begge åbnere til
at levere nogle ynkelige luftslag i første over- Da KB`s sidste 7 mand kun kunne levere 20 tilsammen var KB ude for 110 på 37 overs. Det var virkelig en KB-ballon, der i begge startfaser så flot oppustet ud for derefter at falde sammen som det flødeskum, de dovne i et køkken køber færdigfabrikeret i en dåse.

Kan de ikke læse på KB ?

KB fortsatte i øvrigt i sin rolle som omvandrende cirkus. Lørdagen måtte holdet spille sin hjemmekamp i Ishøj på grund af fodbold på banen på Peter Bangsvej . Om søndagen på egen bane blev cricketspillerne mødt af en lystigt vandende sprinkler, der havde oversvømmet infieldområdet i løbet af natten, så kampen mod Glostrup måtte flyttes til Svanholm Park.
Det er anden gang indenfor kortere tid, at KB`s arbejdsmænd ikke kan finde ud af at se i en plan at cricketspillerne har banen. Man må håbe for KB, at
disse arbejdsmænd er underbetalte, for læse gider de ikke.

Det er altså en hånlig behandling, KB

Back To Top