skip to Main Content

ISHØJ KOM I STRID MODVIND MOD UBEREGNELIGE KOLDING

At Svanholm kan vinde hjemme over Esbjerg og KB ude over Husum kan ikke kalde på de store overskrifter, så dagens store hændelse indtraf igen i 1. divsion, hvor fuldstændig uberegnelige Kolding hjemme vandt over ubesejrede Ishøj, således at denne række nu er pivåben.

Men vi skal holde rækkefølgen: Først elitedivsionen.


Out lbw: Esbjergs Jacob Rubin udsættes for dommer Jørgen E. Pedersens frygtindgydende finger. Kaster Zishan Shah

Tonen var ligesom slået an på Svanholm Park, nemlig en svanholm-sejr, idet en svane valgte at fielde i fine leg på bane 2, hvor der var en drengekamp i gang. Det må da være et godt varsel for en klub med en sådan krabat af en fugl i sit navn.

Esbjergs to åbnere var ude efter ca. 2 overe for 3. Herefter gjorde M.
Hoadzimesinoc, der tidligere hed Tony Mirza, sit til at få Esbjerg på banen igen ved at holde sig inde i 55 minutter, modtage 44 bolde og score 3. Det var al ære værd, for derved sørgede han for, at der var en makker til Claus Hansen (37), der senere blev overgået af Jacob Rubin (39), men da ingen andre scorede over 5, kunne det kun blive til 114 på 43 overe.


Esbjergs unge Jordan Torin fik kærligheden at føle i et par overe mod Svanholm. Her mod Hamid Shah.

Svanholms sæsondebutant Rohit Kanaiya, der har været skadet, brugte al sin opsparede energi og scorede 50 not out på 65 bolde og sørgede derved for, at Svanholm passerede for 2 gærer på halvdelen af overne.


Rohit Kaneiya straffer Chr. Nielsens kastning No virus found in this incoming message.

Ligeså fattig på bredde som Esbjerg, var Husum hjemme mod KB. Husum lavede
144 med Jörg Krüger (58) og Gerrit Müller(44) som de eneste med tocifrede.
Derudover blev der budt på 6 nuller.

Der var en vis damp over Husum i begyndelsen, hvor 3 KB`ere var ude for 51.
KB `s W. Akhtar og klubbens ubestridte stjerne Yassir Iqbal (67x) fjernede dog yderligere spænding. Husum er isoleret i bunden med 6 kampe 2 points, men der er ikke så lang vej op til Esbjerg og Nørrebro, at der er grund til at opgive.

Koldings triumf

Koldings træner A. Amos har gjort undere i den klub. For første gang i mange år har Kolding søgt og fundet en egentlig træner fremfor de meget truristprægede ungersvende af mere og mere svindende klasse, man hentede i den samme ikke særligt fremragende australske klub. Da næsten hele den australske venskabsklub (om ikke af navn så af gavn) efterhånden havde fået en danmarkstur, fandt Kolding ud af, at det vist var på tide at sadle om. At Kolding så i tilgift fik en spiller, der virkelig kan bidrage, var egentlig ikke med i beregningerne.


Ishøjs A Chauhan løbes ud fra Amos’s indstik.

Al ære og respekt for de gæve jyder, men de har mildt sagt en bagage at rejse rundt med, der ikke bidrager meget. Ikke desto mindre har Amos fået holdet til at fungere rundt om den ubestridte førerhund Martin Pedersen, der her med 63 not out holdt sammen på gærdesiden, hvorved hans hold passerede Ishøjs indledende 149 for alle.

Men spillemæssigt er Amos også et aktiv. Her fjernede han fire ud af fem af Ishøjs top (4/41) ved at kaste op ad bakken i modvind med fuld fart !. Uden at vide, hvordan han gør det, må man have lov til at tro, at snuhed og erfaring spiler en stor rolle, for Amos er ikke ganske ung længere


Formstærke Adnan Elahi holdt den ene ende gennem Ishøjs halvleg og var sidste mand ude i jagten på points

En nedtur for Ishøj, der hidtil har fejet al modstand bort. Ifølge Asmat dummede de første gærdespillere sig og forærede dermed sejren væk samt han rasede mod den ene dommer. Søndag gælder det Skanderborg ude – vi tror igen på, at det bliver en kamp, der er værd at overvære.


Martin Pedersen holdt Koldings halvleg sammen og er her gået ned af pitchen for et grænseslag

Back To Top