skip to Main Content

UDSPILLET OG OFF DAY

I dag mødte Danmark Irlands A hold og lad os med det samme sige at det er en dag man skal hurtigt glemme. Det danske hold mod en bedre modstander havde en off day i marken og flere ydede ikke hvad de er kendt for ved gærdet. Alvoren for nederlaget er ved at sive ind, for hvis danskerne ender sidst i denne turnering, så er det 2 division næste år!

Kampen blev spillet på Grainville banen. Det er samme bane som i tirsdags mod Jersey hvor pitchen var yderst vanskelig. I dag var det en anden pitch på samme bane, men efter begivenhederne fra i tirsdags i baghovedet, var det ingen overraskelse at anfører Michael Pedersen valgte at gå i marken efter han havde vundet lodtrækningen. Den eneste ændring i holdet fra i forgårs var at Troels Thøgersen som ventet indtrådte i stedet for Zishan Shah.


Den danske trup fra venstre; Cathy Rawson (regnskab) ass.træner Brett Mulder, Henrik Hansen, Zishan Shah, Troels Thøgersen, Michael Pedersen (anf), Jacob Larsen, Bobby Chawla, Carsten Pedersen, David Borchersen, Chris Rawson, træner Simon Talbot og Ole Roland (manager). Foran fra venstre; Frederik Klokker, Martin Pedersen, Omar Hyatt, Hamid Shah, Riswan Mahmood og Bashir Shah.

Danskerne fik ikke nogen ønske start. Den ene åbner R. Strydom blev hurtigt tabt i point og derefter gik han til angreb på den danske kastning. Henrik Hansen kastede 2 fejl bolde, som medførte 10 points i free hits, og en over fra David Borchersen kostede 22 points. Tavlen viste 64 efter 7 overs før Strydom blev grebet af Michael, men linien var blevet lagt af Irland.


Strydom mishandler Borchersens kastning med en 4

Der skulle 140 på tavlen før det næste gærde faldt, 168 for det tredje og 245 for det fjerde. Markspillet hos danskerne havde en off day hvor ikke meget fungerede og kasterne havde ikke gennembrudskraft, da der var ikke megen hjælp fra pitchen som man forventede. Efter de 50 overs stod der 334 points på tavlen med 27 firer og 9 seksere. Anføreren valgte kun at bruge 5 kastere og forsøgte ikke noget nyt for at knække den irske kurve. Jacob Larsen var den mest økonomiske med kun at koste 38 på 10 overs.


Irlands Hall gribes ud af Omar Hyatt i mid-off på Jacob Larsens kastning

Den irske halvleg blev afbrudt i 25 minutter på grund af en regnbyge og i pausen mellem innings kom regnen igen og det gav en længere pause. Da den danske halvleg kom i gang var overne skåret ned til 47 med en target på 323. Troels Thøgersen åbnede med Frederik Klokker og starten så godt ud. Troels havde dog ikke heldet med sig da han forsøgte at undgå at spille en bold ramte den handsken og danskerne var 24 for en. Michael Pedersen og Frederik fik styr på tingene og havde dagens bedste partnerskab. Frederik fejlbedømte en hel bold og blev fanget ben for af spinneren Balbirnie, der få bolde efter kastede Hamid Shah ud. Carsten Pedersen var direkte uheldig med at glide for at komme tilbage og blev løbet ud. Mens gærderne faldt holdt Michael Pedersen den ene ende kørende, men der var ingen der kunne blive hængende for at danne et partnerskab. Henrik Hansen fik scoret en hurtig 23 og Martin Pedersen blev hængende for 28 bolde, men ingen kunne modstå de irske spinnere i længden. Michael blev grebet på grænsen for 62 og danskerne blev kastet ud for 184. Det gav et nederlag på 139 points.


Troels Thøgersens endeligt – bolden har ramt handsken

Simon Talbot erkendte med det samme at vi tabte til et bedre hold. Hvad kan man gøre når irerne bruger en Sydafrikaner med first class erfaring som har fået et irsk pas? Simon glædede sig over Michaels gærdespil og at han tog 2 gærder. Han ønskede at flere på holdet kunne blive hængende ved gærdet og bygge et gærdestand som Michael og Frederik kunne. Der skal ses fremad og holdet skal springe tilbege for de næste to kampe er afgørende.


Michael Pedersen slår en sekser på Van der Merwes bekostning

SCORECARD

BILLEDSERIE

Back To Top