skip to Main Content

Der var luft i bolden

Glostrup tævede så hårdt til bolden i de første 2 overe af pokalsemifinalen hjemme mod Svanholm, at holdet havde 18/0 og bolden måtte udskiftes.

22 overe senere var holdet all out for 76.

Svanholm havde indledningsvist scorett 135 på den tunge bane. Om Glostrups ledende spillere syntes, at det var så lidt, at det skulle overståes i en fart eller om disse spillere har vænnet sig til – i de hidtidige kampe i år – at det er nemt at slå bolden ud af banen, skal ikke kunne siges.

Svanholms halvleg var ingenlunde plain sailing. Ja i virkeligheden var det kun juniorspilleren Hamid Shah, der nåede over 17. Hans 72 var en fin, moden og chancefri halvleg under vanskelige omstændigheder, hvor de fire første fire svanholm-gærder var ude for 24, således at halvlegens skæbne i høj grad
hvilede på ham. Glostrups tre første kastere Borchersen, Henrik Hansen og
Glenn Larsen kostede kun 46 tilsammen.

Glostrups havleg var bemærkelsesværdig. Hvornår er holdet sidst røget for 76. Men det fortæller vel også lidt om, at holdet ikke batter bredt og at Borchersen, Hansen og Paulsen må se at få lidt mindre luft under bolden, hvis holdet i elitedivsionen ikke skal komme bagud i tvekampen med Herning.

Svanholms spillende træner Brett Mulder er en snu gammel offspinner.
Svanholm hyrede ham alene ud fra et trænerbehov, men har fået et vigtigt
kort i kasteangrebet i tilgift. Han har spillet Sheffield Shield i sin tid
og så længe ens metier er offspinnere, kan man udøve den kunst , selvom man er 48 somre gammmel. Han tog 4/17, Bobby Chawla 3/11.

Så pokalfinalen bliver nu: Svanholm-Herning pinselørdag.

I 1. division var det en ex-svanholmer, nemlig klubbens træner i fjor Scot O` Brian, der stod bag Køges sejr ude over debutantanterne Hvidovre. O` Brian lavede 61 ud af 150 og fik udbytte ud af, at Hvidovre ikke kan spille spinkastning, da han tog 4/17.

KB II`s indledende 133 (S. Anwar 62) var aldrig nok mod Albertslund, der passerede for 5 gærder.

I Herning var der twenty/20 stævne men det blev til kun 2 kampe da Aalborg meldte afbud. I den første mødtes Esbjerg og et reservespækket SKanderborg der var nødt til at spille i hvidt. Skanderborg blev kastet ud for 106 inden de 20 overs var brugt op og det havde Esbjerg ikke det sor besvær med. Esbjerg mødte så Herning om pujlen og finalepladsen. Esbjerg var først ved gærdet og fik en god start takket være Claus Hansen men efter han blev grebet ud faldt Esbjerg sammen og endte på 102. Det havde Herning heller ikke det store besvær med at passere.

Back To Top