skip to Main Content

SVANHOLM FEJER BORDET

Overskriften hentyder til at Svanholm vandt dagens drenge finale over Herning/Husum og dermed vandt alle tre ungdomsmesterskaber emn dagens sejr var den mindst mulige, nemlig et point!


En kikset løbet ud

Mens vejret lørdag var pragtfuldt i Herning var søndagens elendigt. Det var koldt og vådt og slet ikke cricketvejr i de voksnes øjne men drenge spillede uanset. Hernings bane var meget tungt og vådt og det betød at det var svært at score mange points. Herning/Husum vandt lodtrækning og sendte Svanholm til gærdet. Herning/Husum fik en god start da de fik Svanholms farligste gærdespiller Mati Malik for næsten ingen ting. Det var derfor Mads Henriksen der holdt lidt sammen på tropperne men han blev tabt to gange før han til sidst blev kastet ud for 19. Ellers var det Dansih Azan der bidog mest til Svanholms total på 83 all out. Der blev kun scoret 5 2’er mens resten var enere. Der var ingen grænseslag – det var så svært. Der var ingen Herning/Husum kaster alene der tog gærder. Tre kastere tog 2 gærder hver.


Svanholms anfører Hamad Shah kastet ud.

Herning/Husum fik heller ikke en god start da deres bedste spiller Mads Nyeng blev grebet uden at score. Det blev en kollektiv indsats fra resten af holdet da ingen spiller stak ud fra resten. DOg var det Tom Wiese og Dan Hedevang der løftede holdet fra 51 hen mod 83 men de havde ikke kræfterne til at slå bolden igennem eller over Svanholms ring af markspillere og derfor løb Herning/Husum tør for overe. Tre af Herning/Husums spillere blev løbet ud hvilket giver et billede af presset der var. At tabe bare med et point er en ærefuld indsats.


En Herning spiller løbet ud

Mens finalen blev spændende blev kampen om tredjepladsen hvis næsten lige så spændende. Ishøj scorede 76 på bare kun 22 overs. Fredericia så ud som om de ville nå totalen uden store problemer da deres bedste Salingan faktisk slog grænseslag. men så blev han kastet ud for 27 og gærederne begyndte at falde og de nye gærdespillere blev mindre og mindre i størrelse. Ved 72 faldt de 9 gærde og Aragan stod inde sammen med en miniput Ali Raja. Aragan skød et par ener og Ali Raja snittede et enkelt så Fredericia manglede 2 points for at vinde men så kastede Saad 2 udenoms i træk……..


Fredericias bedste spiller er kastet ud og Ishøj jubler

Resultaterne

Finalen –
Svanholm 83 all out (37 overs) Mads Henriksen 19, Danish Azan 15, Frederik O’Dwyer 8 – 2 – 10 – 2 , Mads Nyeng 5-1-16-2, Jannick Wiese 5-1-13-2

Herning 82 for 8 (40 overs) Jannick Wiese 10, Matti Malik 8-2-13-2,

Tredjeplads
Ishøj 76 all out (22 overs) Hameed 19, Arajan 4-16

Fredericia 77 for 9 (25 overs) Salingan 27, Sabria 7-0-22-3,


Svanholms drengemestre 2010. Stående fra venstre:Said Alam (keeper), Azad Shah, Mads Henriksen, Mati Malik, Hamad Shah (anfører).Haroon Rashid, Toke Larsen, Imran Ahmed (leder).Knælende fra venstre: Hassan Ali, Danish Azam, Noman Ahmed, Saidf Ahmwed og Saud Munir

Back To Top