skip to Main Content

Nyansættelse: Integrations- og Udviklingskonsulent

Forbundets Udviklingsteam har hen over sensommeren kun været bemandet med Mikkel Grøn og Simon Talbot – efter at henholdsvis Kathrine og Mobeen ikke kunne få deres job i DCF til at passe med øvrigt job og familien. Vi har derfor søgt en ny heltidsmedarbejder til vores Udviklingsteam – og på baggrund af en del ansøgninger haft flere til samtale. Valget til besættelse af stillingen som Integrations- og Udviklingskonsulent – med primært arbejdsområde hos klubberne i Vest – er faldet på en gammel kending i dansk cricket – nemlig Lars Hedegaard. Lars er ansat pr. 1. november – og vil blive nærmere præsenteret på Integrationsseminaret d. 7. november i Odense. Vi ønsker held og lykke til ham med det nye job – og beder klubberne tage godt imod ham. Vi glæder os til at se det nye team i funktion! Lars Hansen Næstformand

Back To Top