skip to Main Content

26 SEKSER OG 4 BOLDE

Som mange ved er Hernings bane ofte tung og våd og det betyder at det er ofte hårdt arbejde at score points langs jorden. Efter de 230 mm regn sommeren hidtil har smidt ned over os var banen i dag netop tung og våd. Men Herning valgte at gå til gærdet først mod AB for de havde nok en plan.

For Carsten Pedersen som spiller resten af sæsonen åbnede for holdet og som en garvet spiller gider han jo ikke løbe så meget og hans senere partner Troels Thøgersen er jo ikke bygget til de hurtige løb så de valgt at gå luftvejen og slå bolden ud af banen. Til sammen slog de 14 6’er og det betød at der blev brugt en del tid til at lede efter bolden og i løbet af dagen måtte 4 reservebolde til. Kampen gik tiden ud og mere til og var først færdig langt efter kl. 18. Carsten viste at sidste weekend var bare træning og han fejrede sit rigtige comeback med en century. Troels støttede med 53 og de senere hitter som Jacob Larsen og Morten Hedegaard bidrog til Hernings 278 for 7 på de tilladte 50 overs.

AB var igen uden deres bedste spiller Afzal Virk men holdet foldede ikke under mod Hernings angreb. Tværtimod var der et tidspunkt hvor S Uddin og Omar Hyatt var ved at trække AB tilbage i kampen med et gærdestand på 85 men AB var altid bagud på scoringshastigheden til trods for at AB selv skød 8 seksere. Gærderne begyndte at falde og kampen var reelt afgjort. AB holdt ud til den sidste over hvor totalen blev på 187. Morten Hedegaard var Hernings bedste kaster med 4 for 38.


Morten Hedegaard kastes ud af Barnares i jagten på points i de sidste overs

I Solvangsparken fik Ishøj ørerne i maskinen mod Glostrup. Ishøj valgte at batte først, og var ude for 69 på blot 37 overs. Ifølge Asmat, var hans drenge igang med at have en omgang net, mod Glostrups kastere, da de efter 17 overs var 17/4. Suleman 2/23. Bashir 3/21. Aftab 2/12. David 1/4. Glenn 1/8 & Rasmus 1/0 var gærdetagerne. Ali Akthar var eneste Ishøjspiller med to-cifret score. 27 ud af 69.
Glostrup battede sejren hjem på blot 14 overs. Shehzad 16, Scott 8, Bashir 30* og Aftab 11*. Banen i Solvangsparken bar præg af den regnfyldte sommer i Danmark. En meget langsom outfield gjorde, at der på 51 overs kun blev scoret 4 grænseslag.

Efter sejren er Glostrup stadig ubesejret mens Ishøj nu bejlere mere og mere til en omkamp mod nr. 2 fra 1.divisionen.


ABs Omar Hyatt vipper bolden bagover til 4 på Morten Hedegaards kastning

1 division

I første division blev der spillet en enkelt kamp hvor Fredericia var på besøg i Esbjerg. Kampen fulgte forventningerne hvor Esbjerg ved hjælp af Kasper Rubins 80 lavede en stor total på 258 for 5 mens Fredericia kunne ikke håndtere Esbjergs australier Boardman og var ude for 107. Hvis Skanderborg kan vinde sine kampe også lægger det op til et ordentlig brag i den sidste kamp mellem Skanderborg og Esbjerg.


ABs Jamal kastes ud af Hernings Morten Hedegaard

Back To Top