skip to Main Content

KØGE HAR MISTET DERES KASSERER GENNEM 51 ÅR

Køge Kricket Klubs kasserer gennem 51 år, Jens Peter Jensen er afgået ved døden fredag den 13. januar 2012. Han blev 75 år.

Jens Peter overtog klubbens job som kasserer i en ung alder, og der var nok af udfordringer med det samme, klubbens økonomi lå i ruiner efter 3 kasserere på 2 år. Klubbens bestyrelse måtte op i Køge Bank og kautionerer for en kassekredit, for at klubben kunne køre videre.
Jens Peter styrede klubbens finanser med fast hånd, og det varede ikke længe inden klubben var gældfri igen.
Jens Peter nåede at være kasserer i 51 år, inden han trak sig tilbage for 3 år siden.

I en hel del år var han formand for Område Midt under De Samvirkende Idrætsklubben i Køge, hvis opgave var at fordele haltider i Køge midt. Det var ikke en let opgave men den blev løst på bedste måde.

Jens Peter blev født i Køge på Pedersvej og startede i Køge Kricket Klub i drengealderen og fortsatte som spiller i mange år. Han nåede at spille 146 I-holdskampe for Køge og opnåede at score 2 centuries.
Jens Peter blev student med udmærkelse fra Roskilde Katedralskole og tog en uddannelse som skolelærer, blev ansat i Gladsakse Kommune og virkede der indtil sin pensionering, købte ejendom der, men flyttede tilbage til Køge og overtog sit fødehjem efter faderens død. For elleve år siden blev han gift og flyttede til Skælskør, men fortsatte alle årene med sin tilknytning til Køge Kricket Klub.

Jens Peter efterlader sig sin hustru gennem de sidste 11 år Lisbeth Jensen

Bisættelsen finder sted fredag den 20 januar 2012 kl. 14.00 fra Skælskør Kirke.

Køge Kricket Klub
Preben Felt
Formand

Back To Top