skip to Main Content

Juni måneds profil i elitedivisionen

Andy Lambert Skanderborg suverænt denne måneds store gærdeprofil

Man kan vel godt kalde Andy Lambert veteran, selv om der i vores sport normalt skal være tale om spillere langt oppe i 30erne.

Veteran eller ej, Andy blomstrer som i sine helt ungdommelige år, hvor han debuterede på det danske landshold i året 2000 mod Irland og scorede 34 points.

Andy har indtil nu kun spillet 12 landskampe, og har i disse spillet med et gennemsnit på 27,30, så hvem ved, han er måske på vej til et landsholds-comeback?

Hans spil i juni måned har i høj grad vist, at spillemæssigt er han god nok til et comeback på det danske landshold, hvis han selv er interesseret, Det er faktisk typer som Andy, landsholdet har brug for. Vi har ganske rigtigt to andre venstrehåndsgærdespillere, Frederik Klokker og Michael Pedersen, som trods deres unge alder godt kan betegnes som veteraner i en ung landsholdstrup, men i forvejen lider landsholdet af mangel på solide gærdespillere, som også når kastningen er skarpere end den er i elitedivisionen, kan hænge fast ved gærdet.

Der er ingen tvivl om, at det ville pynte i landsholdstruppen, at have endnu en solid lefthander, der kunne være med til at gøre gærdesiden bredere i et mix. med omtalte 3 venstrehåndsspillere, der kunne varieres i gærdeordenen mellem de 7 første.

Andy Lambert har i sine 5 halvlege i juni måned scoret over 200 points og fremstår klart som elitedivisionens mest stabile gærdespiller lige nu.

Jørgen Jønsson

Back To Top