skip to Main Content

To dramaer ud af seks og en helikopter

 

 

Det omvendte sweep – miserabelt udført – koster Saad Ahmed “livet” mod KB

 

 

 

I det københavnske bød de i alt seks 20/20 kampe i Solvangsparken og Svanholm Park på to “dramaer”. Det er vel egentlig lidt under hvad man kan forvente.

Det mest besynderlige kom i Solvangsparken, hvor AB stort set stod med palmerne i hænderne mod Nørrebro, der indledningsvist havde lavet 130/5. Da der var tre overe igen havde AB tre gærdespillere tilbage og manglede 9 points.

Blandt de tilbageværende hos AB var Sheraz Uddin, der netop havde passeret det halve century. Men så gik han og AB mistede hurtigt derefter de sidste to gærder og var ude for 125.

Forinden havde Nørrebro slået Glostrup, der var ude for sølle 59. Nørrebro havde lavet mere end det dobbelte. Glostrup stillede op uden ca. halvdelen af dem, der bærer holdet – og da de resterende bærende heller ikke lavede noget gik det som det gik.

Dermed var Nørrebro holdet, der gik videre til semifinalerne et eller andet sted vest for Storebælt.

På Svanholm Park havde et KB-hold uden Yasir Iqbal Svanholm i alle slags vanskeligheder, da Svanholm battede umanerligt langsomt i jagten på KB`s indledende 118 (NaweedMughal 29). Svanholm var oppe på at skulle score med 7-8 pr. over de senere overe, hvor holdet havde mistet 7 gærder. Men med tre bolde tilbage passerede Svanholm. James Moniz 35 på samme antal bolde

 

Svanholms Zishan Shah bowles af KB`s Hamad Khan

 

Det tog energien ud af KB, der ikke gjorde meget væsen af sig mod Ishøj.

Og så var der lagt op til finale mellem Svanholm og Ishøj. En finale, som fik en helikopteroverflyvning og landing på bane 2 som et uventet indslag. Et pakistansk brudepar havde valgt at lade sig flyve fra Brøndby Strand til Taastrup for at blive gift. Det koster i øvrigt ikke mere end 2.850 kr.

Svanholm startede belært af erfaringen fra den første kamp med det tunge skyts i form af Zishan Shah /57 på 53 bolde) og James Moniz (25 på 33). De skiltes ved 75 i over nr. 7 og selvom de følgende ikke kunne følge det tempo op blev det ikke mindst takket være Ishøjs mange ekstra (33) til 166.

Ishøjs Pawan Kumar gungrede 3 firere ud på de tre første bolde og gik på den fjerde. Ishøj var rimeligt godt med så længe, der var power play og Javed Khan (37 på 46 bold) gav halvlegen momentum, men da Svanholm strot set greb alt – meget af det ret svære greb – så sev gassen ud af Ishøjs ballon og holdet endte med 127 (Saad Ahmed 3/16, Hamid Shah 3/32)

Så Svanholm og Nørrebro kommer østfra til semifinalerne på lørdag.

 

 

Det er jo ikke hver dag med en helikopter til en 20/20 kamp

 

 

 

Back To Top