skip to Main Content

11 officials og 9 tilskuere så Italien vinde

 

Løbet ud situation

 

Det var noget af en lang dags rejse mod nat, da Isle of Man i den anden kamp i U-17 turneringen på Svanholm Park prøvede – eller rettere sagt ikke prøvede – at indhente Italiens indledende 210/8. De endte med163

Det var rent testtempo med lodret bat o.s.v. med stort set uden indvirkning på scoringstavlen bortset fra italienernes utallige udenom, det øen præsterede – indtil en høj kraftbetonet lømmel entrerede banen. Det var tydeligt for enhver, at han ikke var til sinds at levere den gang kryb i ly cricket, som de andre spilllede – og selvom Sam Kettle kun lavede 22 kan det godt være, at han bliver berømt engang – sikkert ikke i cricket, men enten i fodbold, hvor han står på mål for England U-15 landshold eller i en speciel form for rugby, hvor han også er på U-15 landsholdet.

Isle of Man endte med 163. Italienerne så ellers ud til ikke at blive bedre stillet end mod danskerne, da 3 gærder var ude for 33. Men Amakoon (74) og Anik (73) begyndte pludselig at vise slagstyrke.

Ellers må man imponeres over det internationale opbud af ledere m.m. til en kamp mellem Italien og Isle of Man i Danmark. Der var tournement referee fra Skotland, tournament organiser fra England,umpires coordinator fra England, to dommere fra Israel og Norge og en tredie dommer fra Finland, en i Holland bosiddende australier, der rapporterede kampen til CricketEurope ball for ball, en bengaler, der førte regnskab for Italien, en franskmand, der førte for Italien, Nicolai Christensen fra Danmark, der førte tavlen og en score sheet, en fotograf, der bor i Horsens, men er født i Suffolk, en af de danske trænere, der er født i Sydafrika med italienske aner, men bor i Áalborg,en barpasser, der kommer fra Sri Lanka og så Mikkel Grøn, der er dansk coordinator – og min salighed to usædvanligt meget danske groundsmen.

På de deltagende hold var 9 af Isle of Mans spillere født i England, mens ingen af Italiens spillere havde deres oprindelse der. De var alle bengalere, singalesere eller afghanere. Faktisk er hele det danske hold muligvis med en eller to undtagelser født i Danmark. Så vi er ved at blive førende hjemmeproducerende i de kredse, vi nu befinder os i.

Iøvrigt var der flere officials end tilskuere — ægte officials 11 – mod 9 tilskuere – plus referenten.

Danmark må være favorit til at slå Isle of Man onsdag og vinde turneringen

SN

Back To Top