skip to Main Content

Amjad Khan gør sig også med battet i England

Læg mærke til Amjads korrekte off-drives, det har han lært i Danmark

Amjad Khan slog Sussex i semifinalen i Clydesdale Bank-turneringen

Denne gang er det ikke som bowler, at Amjad Khan bliver omtalt som i de engelske medier, men derimod som en hårdtslående gærdespiller, hvor han redede sin klub Sussex i den sidste over i den meget populære Clydesdale Bank-40 overs turnering mod Yorkshire i en utrolig tæt og meget spændende kamp, som på grund af regn, blev nedskåret til kun 28 overs.

Yorkshire havde først scoret 200 points for 8 gærder på de 28 overs. Her tog Amjad 2 gærder for 34 på sine 6 overs.

Det så længe ud som om Yorkshire havde styr på tingene, indtil Amjad Khan gjorde sin entre som 8 gærde ved totalen 185 for 7, inden den sidste over skulle bowles af Yorkshires offspinner Azem Rafiq til Amjad og Sussex-spilleren, med det tørstige navn Beer. Kendsgerningen var, at Sussex skulle score 16 points i den sidste over på slowbowleren Rafiq. Amjad startede med at slå en sekser, og så en 4er, og så en ener, så Beer også kom ind i legen med en enkelt ener og Amjad sluttede opvisningen af med at score to gange 2 inklusiv winning shot, og scorede 16 not out på 7 bolde, og nu er Sussex i semifinalen.

Jørgen Jønsson

 

Back To Top